Anahata Yoga Academy

Το 2012 δημιούργησα την Anahata Yoga Academy, τη μεγαλύτερη ακαδημία εκπαίδευσης γιόγκα και άλλων προγραμμάτων προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. To όραμα μου για την ακαδημία είναι να συμπορεύομαι και να συνδημιουργώ με μία ομάδα εξαιρετικών δασκάλων με έναν κοινό στόχο: μία ζωή γεμάτη χαρά, ισορροπία και αρμονία.

Η ομάδα από τότε εξελιχθεί, έχει μεγαλώσει και συνεχίζει με αμείωτη όρεξη να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε ετήσια βάση διαδικτυακά και δια ζώσης. Όλοι οι εκπαιδευτές είναι αναγνωρισμένοι δάσκαλοι γιογκα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και έχουν ολοκληρώσει οι ίδιοι πάνω από 5000 ώρες εκπαίδευσης. 

H δική μας ανταμοιβή είναι τα υπέροχα αποτελέσματα των σπουδαστών μας. Η χαρά, η μεταμόρφωση, η ζωντάνια τους και η θαυμαστή τους εξέλιξη. Η γρήγορη απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας και οι εξαιρετικές τάξεις γιόγκα που προσφέρουν είναι για εμάς η καλύτερη απόδειξη πως όλα μας τα προγράμματα ξεχωρίζουν!

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ακαδημίας θα βρείτε εδώ:

Αnahata Yoga Academy Τrainings

Η Anahata Academy είναι η μόνη ακαδημία στην Ελλάδα που είναι επίσημο μέλος της Yoga Alliance USA στο επίπεδο RYS200 και RYS500. 

Οι απόφοιτοι των προγράμματων μας:

  1. αναγνωρίζονται διεθνώς ως δάσκαλοι hatha yoga.
  2. Γίνονται αυτόματα μέλη του Διεθνούς Οργανισμού Yoga Alliance USA ως RYT200 + RYT500

 


Είπαν για τα προγράμματα μας:

“Το 200ωρο Yoga Teacher Training της Anahata Yoga Academy είναι ένα βιωματικό πρόγραμμα που μεταμόρφωσε τη σχέση μου με τη γιόγκα, με τον ίδιο μου τον εαυτό και τους ανθρώπους γύρω μου. Η βαθιά και αληθινή γνώση που μοιράστηκαν μαζί μου οι εξαιρετικοί δάσκαλοι του εκπαιδευτικού θα με συντροφεύουν στο ταξίδι μου στο μονοπάτι της γιόγκα αλλά και στην καθημερινή μου ζωή. Γι’αυτό και στο προτείνω μέσα από την καρδιά μου!”

Ανδριάνα Αθανασιάδου, Κοζάνη


“Αν μπορούσα να περιγράψω το συναίσθημα μου σε μια μικρή πρόταση θα ήταν… δεν το περίμενα. Πριν από μερικούς μήνες θα μου φαινόταν εξαιρετικά σπάνιο και μόνο να περιγράφω συναισθήματά μου. Η ομάδα του ANAHATA μετέδωσε απλόχερα τη γνώση της σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι απαιτούνταν. Προσεγγίζει τον καθένα ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του. Σας ευχαριστώ για όλα!”

Νίκος Παυλίδης, Βασιλικά Θεσσαλονίκης

“Για μένα αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελέσε σημείο αναφοράς για να ανακαλύψω και να δουλέψω κομμάτια του εαυτού μου που ήταν μπλοκαρισμένα. Για μένα ήταν εκπαίδευση ζωής. Μαθήματα ζωής. Όποιος νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τον εαυτό του και να αφιερώσει χρόνο στο να γίνει ακόμη καλύτερος, όχι δάσκαλος, όχι instructor, αλλά άνθρωπος, τότε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι για εσένα. Για εσένα που έχεις την πρόθεση να φέρεις τα θετικά συναισθήματα στην ζωή σου και μέσω αυτών να μπορείς να εμπνεύσεις και τους γύρω σου, να τους βοηθήσεις να φτάσουν εκεί που θέλουν. Είναι πραγματικά συγκινητικό το πως ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει την δύναμη να αλλάξει την ζωή σου μόνο προς το καλύτερο. Να σε ωθήσει να προχωρήσεις μόνο μπροστά. Να σε βοηθήσει να πας μόνο ψηλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα μου διδάξατε η καθεμία από εσάς και με εμπνεύσατε με τον τρόπο σας.”

Μυρτώ Μαντούση, Πρέβεζα


Το 200hr Yoga Teacher Training Course ήταν για μένα ένας ολιστικός τρόπος γνωριμίας του Εαυτού, μία βουτιά σε μένα, με πολλά εργαλεία, πρακτικά και διαισθητικά, με εκμηδενισμό των αποστάσεων και με πολλά χαμόγελα από όλη την ομάδα και τους συμμαθητές, σαν να είμαστε μία οικογένεια. Όλα ήταν φτιαγμένα με προσοχή, υπευθυνότητα και μελέτη, μεράκι, προσωπική φροντίδα, νεραϊδόσκονη από καρδιάς και πολλή αγάπη! Θα το θυμάμαι σαν το πιο ωραίο δώρο σε μένα!

Ιωάννα Σταματάκη, Θεσσαλονίκη


Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένο ραντεβού σας:

training@anahatayoga.gr

+30 6946021030

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αλεξάνδρα Παλαντζά

Menu