Ατομικές + Ομαδικές Τάξεις Γιόγκα

Οι τάξεις γιόγκα που καθοδηγώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βασίζονται στην επιστήμη και στις αρχές της Κλασσικής Χάθα Ράτζα Γιόγκα, με εξειδίκευση στη Dharma Yoga (Dharma Yoga Senior Teacher 800hr) ως δρόμο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Όλες οι τάξεις και τα σεμινάρια έχουν ως στόχο στην ολισθική θεραπεία και στη σωματική, νοητική, συναισθηματική και ψυχική ευεξία και αρμονία.

Κάθε τάξη είναι μοναδική και περιλαμβάνει τεχνικές εσωτερικού καθαρισμού (kriya) και αναπνοής/εξισορρόπησης του νευρικού συστήματος (pranayama), σωματικές στάσεις σε ροή και με διάρκεια (asana), τεχνικές χαλάρωσης και διαλογισμού.

Το κάθε μάθημα είναι διαφορετικό και μοναδικό και εμπνέεται από τα μέλη της ομάδας ή της ατομικής συνεδρίας.

Τα μαθήματα γίνονται σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο κατόπιν ραντεβού.


OΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ (online +  στο Anahata Yoga Studio)

Hatha Yoga Therapeutics

Αποτελεί μια πρακτική ιδανική για αρχάριους μαθητές αλλά και για κάθε ασκούμενο που επιθυμεί να υπερνικήσει τυχόν ¨εμπόδια¨ στο φυσικό σώμα και στο νου.

Περιλαμβάνει πρακτικές αναπνοής, στάσεις και θέσεις της γιόγκα με μια θεραπευτική προσέγγιση, καθώς επικεντρώνεται στη χρήση των βοηθημάτων που υποστηρίζουν το σώμα και ενισχύουν μια βαθύτερη επίγνωση.

Kάθε Τρίτη στις 18:30 στην πλατφόρμα του ZOOM μέσω του Anahata Yoga Studio (www.anahatayoga.gr)


 

Intuitive Healing Practice

Μια πρακτική μεταμορφωτική σε σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Στοχεύει στην ισορροπία και εσωτερική ηρεμία που επιτυγχάνεται μέσα από την ελευθερία της ύπαρξής μας.

Περιλαμβάνει μια σειρά από σωματικές στάσεις, πρακτικές εξισορρόπισης του νευρικού συστήματος, τεχνικές καθαρισμού και χαλάρωσης.

Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

 

Kάθε Τετάρτη στις 20:00 στην πλατφόρμα του ZOOM μέσω του Anahata Yoga Studio (www.anahatayoga.gr)

 


Πληροφορίες/Εγγραφές: www.anahatayoga.gr

Παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6957 831647 για την αποστολή των συνδέσμων.

Menu