Ατομικές Συνεδρίες Chakra Balancing

Η δύναμη της Αυτοθεραπείας

 

Μήπως έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείς από φόβους και ανασφάλειες που σε περιορίζουν; Μήπως ήρθε η ώρα για να αποκτήσεις την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τις υγιείς σχέσεις που χρειάζεσαι, χωρίς άλλη αναβολή;

Ναι, ήρθε η ώρα για μία ισορροπημένη ζωή με πρωταγωνιστή εσένα και τις δικιές σου ανάγκες. Μέσω του προγράμματος Chakra Balancing, σου δίνω όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να πετύχεις τη ζωή που σου αξίζει.

Μη χάσεις την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί σε ένα βαθύ ταξίδι που θα μεταμορφώσει τη ζωή σου!


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί σαν βασικό οδηγό τα τσάκρα. Τα τσάκρα είναι κέντρα/τροχοί ενέργειας που ξεκινούν από βάση της σπονδυλικής στήλης και καταλήγουν στην κορυφή του κεφαλιού. Υπάρχουν επτά τσάκρα στο σώμα μας και το καθένα από αυτά είναι υπέυθυνο για συγκεκριμένες λειτουργίες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές. Όταν μέσα σε αυτά τα ενεργειακά κέντρα, η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη και δε ρέει φυσιολογικά, τότε παρατηρούμε ανισορροπία και πιθανά προβλήματα υγείας σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Η αποκατάσταση της δύναμης, της σοφίας και της καλής ροής των τσάκρα μας βοηθάει να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας, της υγείας και ευεξίας μας, καθώς και να αναπτύξουμε την έμφυτη διαίσθηση μας ακόμα περισσότερο.

Το κάθε ένα τσάκρα αποτελεί ένα μέρος ενός συστήματος που λειτουργεί ως σύνολο. Τα τσάκρα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, επηρρεάζουν το ένα το άλλο, συνδέονται με ποικίλλους τρόπους. Έτσι, η εξισορρόπηση τους λαμβάνει υπόψιν όλο το ενεργειακό σύστημα και όχι μεμονωμένα ένα τσάκρα.

 


 

Τί αντιπροσωπεύει το κάθε τσάκρα:

 1. Πρώτο τσάκρα (Mooladhara): H Αρχετυπική, Πρωτόγονη Δύναμη μας. Τα Πρωταρχικά μας ένστικτα. Το θεμέλιο και η βάση για τη σωματική, συναισθηματική και νοητική μας υγεία.
 2. Δεύτερο τσάκρα (Swadisthana): Η δύναμη των διαπροσωπικών σχέσεων. Η σχέση μας με το συναισθηματικό μας σώμα, με την απόλαυση, με την ερωτική μας φύση και τη δημιουργία σε κάθε της μορφή.
 1. Τρίτο τσάκρα (Manipura): Η προσωπική μας δύναμη. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, αυτοαποδοχής και αυτοεκτίμησης
 2. Τέταρτο τσάκρα (Anahata): Η Συναισθηματική μας δύναμη. Το να μάθουμε να χρησιμοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τη μεγαλύτερη πηγή δύναμης που έχουμε, την αγάπη. Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της συγχώρεσης.
 3. Πεμπτο τσάκρα (Vishuddhi): Η δύναμη της θέλησης και της επικοινωνίας. Η ικανότητα να ακούμε και να επικοινωνούμε αυτό που θέλουμε με τον πιο άρτιο τρόπο τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους.
 4. Έκτο τσάκρα (Ajna):  Η μετατροπή του νου μας σε υπερδύναμη προς όφελος μας. Το μπορούμε να διακρίνουμε το σημαντικό μέσα σε κάθε τι, να μην περιοριζόμαστε από αντιλήψεις που δεν εξυπηρετούν το σκοπό μας.
 5. Έβδομο τσάκρα (Sahasrara): Η σύνδεση με τη μη εκδηλωμένη πλευρά της ζωής. Ο ανώτερος σκοπός, η σύνδεση με την πνευματική μας φύση και υπόσταση και πώς αυτή μπορεί να μας βοηθήσει, αν κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις!

 


 

Πώς λειτουργούν οι ατομικές συνεδρίες Chakra Balancing:

 • Το εξάτομικευμένο πρόγραμμα έχει διάρκεια 7 εβδομάδες.
 • Χωρίζεται σε 7 διαδραστικές , διαδικτυακές συναντήσεις.
 • Οι συνάντησεις μας έχουν διάρκεια 60’.
 • Στις συναντήσεις θα δουλεύουμε πάνω σε θέματα, επιθυμίες, οράματα, σκέψεις που ΕΣΥ επιθυμείς. Είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής! Και όλο το υπόλοιπο δομείται επάνω σου.
 • Θα υπάρχει καθοδήγηση από εμένα πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες κάθε φορά και πάνω σε αυτές θα συζήτάμε.
 • Θα δίνονται πρακτικά βήματα δράσης μέσα στις συναντήσεις μας.
 • Θα μπορείς να συμμετέχεις από όπου βρίσκεσαι, από την άνεση τους σπιτιού σου ή όπου αλλού.

Πριν και μετά από κάθε συνάντηση μας, δίνεται από εμένα:

 • υλικό για δυναμική μελέτη και εργασίες πάνω στα θέματα που θα επεξεργαστούμε.
 • τα βήματα δράσης για την ενσωμάτωση των τεχνικών στη νοοτροπία σου και στη ζωή σου.
 • προσωπικές πρακτικές σχεδιασμένες ειδικά για το συγκεκριμένο ενεργειακό κέντρο που επεξεργαζόμαστε κάθε φορά, ειδικά σχεδιασμένες πάνω στις ανάγκες σου..

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

 


 

Τί περιλαμβάνουν οι 7 συναντήσεις:

 • Παρουσίαση του Ενεργειακού Κέντρου τί επιρροές έχει αυτό στη ζωή σου. Με τί συνδέεται σε πρακτικό επίπεδο.
 • Τεχνικές διαλογισμού και ενεργητικού οραματισμού ειδικά σχεδιασμένες για το κάθε τσάκρα
 • Ασκήσεις, τεχνικές και εργασίες με στόχο να αυξήσουμε τη δική μας επίγνωση σε σχέση με το κάθε τσάκρα. Πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας και πώς μπορούμε να τον βελτιώσουμε/βελτιστοποιήσουμε ακόμα περισσότερο.
 • Τεχνικές αναπνοής και πρακτικές της γιόγκα εστιασμένες στο κάθε τσάκρα
 • Κρύσταλλοι, αρωματοθεραπεία, μουσικοθεραπεία εστιασμένα στο κάθε τσάκρα
 • Τεχνικές ισχυρών δονήσεων για την ενεργοποίηση του εκάστοτε τσάκρα
 • Θεραπεία μέσω Τέχνης με εστιασμένες ασκήσεις πάνω στο κάθε τσάκρα

Οι ατομικές συνεδρίες Chakra Balancing είναι εξατομικευμένες και ειδικά σχεδιασμένες πάνω στις ανάγκες του.

Έαν θέλεις να δεις πώς επιδρά επάνω σου η δύναμη των Τσάκρα, πώς μπορείς να μάθεις να τη χειρίζεσαι προς όφελος σου και πώς, μέσω αυτού του μαγικού εργαλείου, μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, τότε ξεκίνα σήμερα!

Κόστος πακέτου 7 συνεδριών: 280 Ευρώ

Κάνε την πληρωμή σου εδώ


Είπαν για το πρόγραμμα:

📌Οι ατομικές συνεδρίες Chakra Balancing που έκανα με την Έλενα ήτανε μία εμπειρία που μου προσέφερε πάρα πολλά εφόδια. Προχώρησα σε πολλές ανακαλύψεις για τον εαυτό μου και ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο οποίο η Έλενα με βοήθησε να αποκαλύψω σιγά-σιγά πτυχές του εαυτού μου, να μάθω να διαχειρίζομαι καταστάσεις, να θέτω στόχους και να δημιουργώ τη ζωή που εγώ θέλω. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και αισθάνομαι πιο πλήρης από ποτέ!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Έλενα για όλα.

Ελένη Μισαηλίδου (Γερμανία)

Menu