Ομαδικό Πρόγραμμα: Chakra Balancing©

Ομαδικό Πρόγραμμα 

Η δύναμη της Αυτοθεραπείας

 

Μήπως έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείς από φόβους και ανασφάλειες που σε περιορίζουν; Μήπως ήρθε η ώρα για να αποκτήσεις την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τις υγιείς σχέσεις που χρειάζεσαι, χωρίς άλλη αναβολή;

Ναι, ήρθε η ώρα για μία ισορροπημένη ζωή με πρωταγωνιστή εσένα και τις δικιές σου ανάγκες. Μέσω του προγράμματος Chakra Balancing, σου δίνω όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να πετύχεις τη ζωή που σου αξίζει.

Μη χάσεις την ευκαιρία!


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρησιμοποιεί σαν βασικό οδηγό τα τσάκρα. Τα τσάκρα είναι κέντρα/τροχοί ενέργειας που ξεκινούν από βάση της σπονδυλικής στήλης και καταλήγουν στην κορυφή του κεφαλιού. Υπάρχουν επτά τσάκρα στο σώμα μας και το καθένα από αυτά είναι υπέυθυνο για συγκεκριμένες λειτουργίες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές. Όταν μέσα σε αυτά τα ενεργειακά κέντρα, η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη και δε ρέει φυσιολογικά, τότε παρατηρούμε ανισορροπία και πιθανά προβλήματα υγείας σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Η αποκατάσταση της δύναμης, της σοφίας και της καλής ροής των τσάκρα μας βοηθάει να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας, της υγείας και ευεξίας μας, καθώς και να αναπτύξουμε την έμφυτη διαίσθηση μας ακόμα περισσότερο.

Το κάθε ένα τσάκρα αποτελεί ένα μέρος ενός συστήματος που λειτουργεί ως σύνολο. Τα τσάκρα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, επηρρεάζουν το ένα το άλλο, συνδέονται με ποικίλλους τρόπους. Έτσι, η εξισορρόπηση τους λαμβάνει υπόψιν όλο το ενεργειακό σύστημα και όχι μεμονωμένα ένα τσάκρα.

 


 

Τί αντιπροσωπεύει το κάθε τσάκρα:

 1. Πρώτο τσάκρα (Mooladhara): H Αρχετυπική, Πρωτόγονη Δύναμη μας. Τα Πρωταρχικά μας ένστικτα. Το θεμέλιο και η βάση για τη σωματική, συναισθηματική και νοητική μας υγεία.
 2. Δεύτερο τσάκρα (Swadisthana): Η δύναμη των διαπροσωπικών σχέσεων. Η σχέση μας με το συναισθηματικό μας σώμα, με την απόλαυση, με την ερωτική μας φύση και τη δημιουργία σε κάθε της μορφή.
 3. Τρίτο τσάκρα (Manipura): Η προσωπική μας δύναμη. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, αυτοαποδοχής και αυτοεκτίμησης
 4. Τέταρτο τσάκρα (Anahata): Η Συναισθηματική μας δύναμη. Το να μάθουμε να χρησιμοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τη μεγαλύτερη πηγή δύναμης που έχουμε, την αγάπη. Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της συγχώρεσης.
 5. Πεμπτο τσάκρα (Vishuddhi): Η δύναμη της θέλησης και της επικοινωνίας. Η ικανότητα να ακούμε και να επικοινωνούμε αυτό που θέλουμε με τον πιο άρτιο τρόπο τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους.
 6. Έκτο τσάκρα (Ajna):  Η μετατροπή του νου μας σε υπερδύναμη προς όφελος μας. Το μπορούμε να διακρίνουμε το σημαντικό μέσα σε κάθε τι, να μην περιοριζόμαστε από αντιλήψεις που δεν εξυπηρετούν το σκοπό μας.
 7. Έβδομο τσάκρα (Sahasrara): Η σύνδεση με τη μη εκδηλωμένη πλευρά της ζωής. Ο ανώτερος σκοπός, η σύνδεση με την πνευματική μας φύση και υπόσταση και πώς αυτή μπορεί να μας βοηθήσει, αν κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις!

 


 

Πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα των 6 εβδομάδων χωρίζεται σε 6 διαδραστικές , διαδικτυακές συναντήσεις.

 • Οι συνάντησεις μας έχουν διάρκεια 90’.
 • Θα υπάρχει χρόνος για να με ρωτήσεις και να συζητήσουμε ό,τι θέλεις.
 • Θα υπάρχει καθοδήγηση από εμένα πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες κάθε φορά.
 • Θα δίνονται πρακτικά βήματα δράσης και μέσα στις συναντήσεις μας.
 • Θα μπορείς να συμμετέχεις από όπου βρίσκεσαι, από την άνεση τους σπιτιού σου ή όπου αλλού.

Πριν και μετά από κάθε συνάντηση μας, δίνεται από εμένα:

 • υλικό για δυναμική μελέτη πάνω στα θέματα που θα επεξεργαστούμε, απευθείας στο inbox σου!
 • τα βήματα δράσης για την ενσωμάτωση των τεχνικών του εκάστοτε Τσάκρα στη ζωή μας
 • προσωπικές πρακτικές σχεδιασμένες ειδικά για το συγκεκριμένο ενεργειακό κέντρο που επεξεργαζόμαστε κάθε φορά.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

 


 

Τί περιλαμβάνουν οι 6 συναντήσεις:

 • Παρουσίαση του Ενεργειακού Κέντρου και τί επιρροές έχει αυτό στη ζωή σου. Με τί συνδέεται σε πρακτικό επίπεδο.
 • Τεχνικές διαλογισμού και ενεργητικού οραματισμού ειδικά σχεδιασμένες για το κάθε τσάκρα.
 • Ασκήσεις, τεχνικές και εργασίες με στόχο να αυξήσεις τη δική σου επίγνωση σε σχέση με το κάθε τσάκρα. Πού βρίσκεσαι αυτήν τη στιγμή στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου και πώς μπορείς να τον βελτιώσεις/βελτιστοποιήσεις ακόμα περισσότερο.
 • Τεχνικές αναπνοής και πρακτικές της γιόγκα εστιασμένες στο κάθε τσάκρα
 • Κρύσταλλοι, αρωματοθεραπεία, μουσικοθεραπεία εστιασμένα στο κάθε τσάκρα
 • Τεχνικές ισχυρών δονήσεων για την ενεργοποίηση του εκάστοτε τσάκρα
 • Θεραπεία μέσω Τέχνης με εστιασμένες ασκήσεις πάνω στο κάθε τσάκρα

Εάν θέλεις να μάθεις να χρησιμοποιείς τη δική σου δύναμη για να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, χρησιμοποιώντας αυτό το μαγικό εργαλείο των Τσάκρα, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα! Το ταξίδι των τσάκρα είναι μία περιπέτεια, με πρωταγωνιστή εσένα!

Σε περιμένω στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σου!

Ημερομηνίες: 14, 21, 28/11 + 5, 12, 19/12

Ώρα: 19:30-21:30


Κόστος: 148 Ευρώ

Κάνε την πληρωμή σου εδώ

 

Tο πρόγραμμα Chakra Balancing δημιουργήθηκε από την Έλενη Α. Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2021 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu