Corporate Wellness Experience©

Τι είναι το Corporate Wellness Experience©;

Tα πρόγραμματα Corporate Wellness Experience© για επιχειρησεις, έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση της σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων, την τόνωση της αυτοπεποίθηση τους, τη βέλτιστη επικοινωνία μεταξύ τους, την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αμεσότερη λήψη ορθών αποφάσεων, τη βελτιστη διαχείριση του χρόνου τους και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους.


Σε ποιους απευθύνονται;

Το Corporate Wellness Experience© απευθύνεται σε πρωτοπόρες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους, σε σχέση με την ακόμα καλύτερη απόδοση και τα πολύ περισσότερα, μετρήσιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρει.

Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ηγέτες ομάδων, managers και εργαζομένους που συχνά εργάζονται κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

 


Ποια είναι τα οφέλη από ένα τέτοιο πρόγραμμα στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους;

Για κάθε εταιρεία που θεωρεί τον εαυτό της πρωτοπόρο στη στήριξη των εργαζομένων της και ειδικά στην εποχή που διανύουμε, η προώθηση της ευεξίας και ευζωίας είναι ζωτικής σημασίας. Είναι πολύ σημαντικό τα στελέχη των επιχειρήσεων να νιώθουν όμορφα, να διαχειρίζονται το χρόνο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διατηρούν μία ισορροπημένη επαγγελματική ζωή. Όλα αυτα, οφελούν την εταιρία σε πολλαπλά επίπεδα.

 

Ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Ευεξίας και Ευζωίας, ως μέρος της εταιρικής κουλτούρας, συμβάλει ουσιαστικά:

 • στην ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής υγείας των στελεχών και εργαζομένων της εταιρίας.
 • στην προώθηση του ομαδικού πνεύματος, στην καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία μέσα στην ομάδα.
 • στην εξάλειψη του στρες και στη διαχείριση του άγχους
 • στη μείωση του ρίσκου απουσίας λόγω ασθενειών ή εξουθένωσης (burnout), με μακροπρόθεσμο όφελος για την ίδια την εταιρία.
 • στην επιτυχία μεσομακροχρόνιων στόχων.
 • στην καλύτερη και περισσότερο στοχευμένη και αποδοτική λήψη αποφάσεων
 • στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του προσωπικού προς όφελος του εαυτού τους και της εταιρείας
 • σε μακροχρόνια και ουσιαστικά αποτελέσματα σε σχέση με τους στόχους του στελέχους, εργαζόμενου ή ηγέτη ομάδας.
 • στη βέλτιστη διαχείριση χρόνου και μείωση αναβλητικότητας των εργαζομένων.
 • στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των στελεχών της εταιρείας.

Με πολύ απλά λόγια: ένα στέλεχος, ένας εργαζόμενος, ένας manager που νιώθει αυτοπεποίθηση, είναι υγιής σωματικά και νοητικά και έχει διαύγεια, αμεσότητα και αποφασιστικότητα, γίνεται πολύ πιο αποδοτικός για την ίδια την εταιρεία, με πολύ λιγότερη προσπάθεια και περισσότερη ευεξία!


Πώς λειτουργεί το Corporate Wellness Experience©;

Το πρόγραμμα λειτουργεί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα και σχεδιάζεται ειδικά και προσεκτικά  πάνω στους στόχους, στο όραμα και στις ανάγκες της επιχείρησης και του δυναμικού της.

Oι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου και σε προσωπικό επίπεδο εάν αυτό είναι εφικτό.

 


Τι περιλαμβάνει;
 1. ΔΩΡΕΑΝ 20′ διαδικτυακή συνεδρία γνωριμίας με τον υπεύθυνο του προγράμματος από την πλευρά της επιχείρησης.
 2. Ατομικές και ομαδικές συναντήσεις Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης (τόνωση αυτοπεποίθησης, υγιής επικοινωνία, αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα, καλύτερη συγκέντρωση, νοητική ενδυνάμωση, μείωση άγχους κ.α.)
 3. Ατομικά και ομαδικά μαθήματα Yoga, Somatic Movement, Full Body Workout.
 4. Βιωματικές ασκήσεις και πληθώρα εργαλείων Coaching, Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης και Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, επικεντρωμένα στους στόχους της εταιρείας.
 5. Προγράμματα Wellness (Retreats) εξιδεικευμένα στα στελέχη της επιχείρησης, εντός και εκτός Ελλάδας.
 6. Προγράμματα Ευεξίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Ενεργητικού Οραματισμού.
 7. Προγράμματα τεχνικής Mindfulness εξειδικευμένα για στελέχη επιχειρήσεων με στόχο τη διαχείριση άγχους και στρες.
 8. Προγράμματα εκπαίδευσης Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) για στελέχη επιχειρήσεων.
 9. Προγράμματα Επικοινωνίας, Τeam Building, Στοχοθεσίας με στόχο στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των στελεχών της επιχείρησης.
 10. Αποστολή βίντεο προσωπικής ανάπτυξης με θεματολογία σχετική με το εξειδικευμένο πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες της επιχείρησης (τόνωση αυτοπεποίθησης, συγκέντρωση και εστίαση, στοχοθεσία, καλή ποιότητα ύπνου κα.).

Το κάθε πρόγραμμα διαμορφώνεται, κατόπιν συνεννόησης, με βάση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και μπορεί να περιέχει όλα ή κάποια από τα παραπάνω.

 


Ποια είναι τα αποτελέσματα μετά από το Corporate Wellness Experience©;

Υγιέστεροι, πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι, που είναι πιο παραγωγικοί κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και πιο πρόθυμοι να παραμείνουν στην εταιρεία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Διευθυντικά στελέχη έτοιμα να πάρουν αποφάσεις με διαύγεια, χρησιμοποιώντας τη Συναισθηματική τους Νοημοσύνη στο μέγιστο.

 


Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προγράμματος.

 

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή και για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού, επικοινώνησε μαζί μου στο elena@elenamouratidou.com


Είπαν για τα προγράμματα:

“Φανταστική εμπειρία το να γνωρίσεις τον εαυτό σου μετά απο 29 χρόνια! Σε ευχαριστούμε πολύ έλενα”

Κική Καρύδου, Οικονομολόγος

“Σε ευχαριστούμε πολύ Έλενα! Μέσα από το πρόγραμμα καταφέραμε να δεθούμε σημαντικά σαν ομάδα και να αναπτύξουμε ακόμα πιο δυνατές επαγγελματικές σχέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, ένιωσα περισσότερη σιγουριά και κουράγιο να κυνηγήσω αυτά που θέλω. Είσαι εξαιρετική και φαίνεται ότι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις!”

Άντα Πελλούμπαϊ, Communication Manager

“Έλενα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για την θετική σου διάθεση και για το πρόγραμμα το οποίο είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε ως ViLabs. Ήταν μια εξαιρετική σειρά μαθημάτων και ευχάριστων ασκήσεων που μας βοήθησαν να επαναπροσδιορίσουμε τις σταθερές μας. Ευχαριστούμε πολύ.”

Μπάμπης Χατζημαλλής, Project Manager

“Οι συνεδρίες μου με την Έλενα ήταν σαν ένα ταξίδι, μάλιστα σε μια εποχή που όλοι τα έχουμε στερηθεί λόγω της πανδημίας. Τις ώρες που περάσαμε μαζί ένιωθα πως κρεμόμουν από τα χείλη της και προσπαθούσα να συγκρατήσω κάθε λέξη από αυτά που μας έλεγε. Με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική και μέσα από τα funworks ένιωσα να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου ενώ παράλληλα ένιωσα να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή μου και η αισιοδοξία μου πως αν κάτι το επιθυμώ αρκετά είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί. Νιώθω πολύ τυχερή που την συνάντησα και εύχομαι όλο το καλό που προσφέρει να επιστρέψει σε εκείνη και σε αυτά που αγαπάει…»

Γεωργία Βενιζέλου, Ιδ. Υπάλληλος

“Η Έλενα μας χάρισε μια υπέροχη εμπειρία και μας έδωσε τα κατάλληλα εργαλεία για να εξελιχθούμε πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν επαγγελματίες. Μας θύμισε πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας, ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Την ευχαριστούμε πολύ για αυτό το όμορφο ταξίδι.”

Δανάη Κύρκου, Πολιτική Επιστήμονας

           .   

Menu