Group Coaching: Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει

Ομαδικό Πρόγραμμα

 

Ήρθε η ώρα να επαναπρογραμματίσεις τα κομμάτια της ζωής σου που δε λειτουργούν όπως θα ήθελες και αυτά που θα μπορούσαν να λειτουργούν ακόμα καλύτερα!

To πρόγραμμα “Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει” είναι ένα ομαδικό πρόγραμμα Coaching, μία ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου μας, που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να βιώσουν στη ζωή τους ένα προσωπικό Breakthrough!

“Σπάζοντας” τα μοτίβα μας που δεν σε εξυπηρετούν, αλλάζοντας τις πεποιθήσεις που σε περιορίζουν, θέτεις γερές και σταθερές βάσεις που θα φέρουν στη ζωή σου μία νοοτροπία ανάπτυξης και τελικά, μακροχρόνια αποτελέσματα και αλλαγές προς το καλύτερο!

 

Έχεις σκεφτεί ποτέ τη δύναμη που έχει ο εσωτερικός σου διάλογος; Έχεις σκεφτεί πως εσύ επιλέγεις με τί σκέψεις θα γεμίσεις το νου σου και τί συναισθήματα θα βιώσεις;

Έχεις αναρωτηθεί για τον τρόπο που επικοινωνείς τις ανάγκες σου και τη γλώσσα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου; Πόσο συνειδητός είσαι στα “πιστεύω” σου και στη δύναμη τους;

Αυτήν την περίοδο περισσότερο από ποτέ, ΑΥΤΟ είναι το πρόγραμμα που χρειάζεσαι! Και ο τρόπος που έχω δομήσει το πρόγραμμα, το κάνει άμεσα ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ σε εσένα για να μην προβάλλεις καμία άλλη δικαιολογία, να περάσεις απευθείας στη δράση, στο να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, απολαμβάνοντας το δικό σου Breakthough!

ΤΩΡΑ! Για να ενδυναμώσεις ακόμα περισσότερο το εσωτερικό σου δυναμικό.

ΤΩΡΑ! Για να πιστέψεις ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και στη δύναμη σου.

ΤΩΡΑ! Για να αναθεωρήσεις αυτό που δεν εξυπηρετεί άλλο κανένα σκοπό.

ΤΩΡΑ! Για να ξεδιπλώσεις από μέσα σου τη χαρά, την υγεία, την ευεξία και την μεταμόρφωση.

ΤΩΡΑ! Για να επαναπρογραμματίσεις το σύστημα σου έτσι ώστε να δημιουργεί τις ιστορίες που επιλέγεις να ζήσεις.

ΤΩΡΑ! Γιατί ήρθε η ώρα να πετύχεις τους στόχους σου και να φέρεις στον εαυτό σου τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

TΩΡΑ! Για να καλλιεργήσεις μία νοοτροπία ανάπτυξης που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την προσωπικότητα σου, τις σχέσεις σου και την επαγγελματική σου δραστηριότητα, ακόμα περισσότερο.

ΤΩΡΑ! Για να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και να τα ενισχύσεις κι άλλο!

ΤΩΡΑ! Για να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανήκει σε μία ομάδα που μοιραζόμαστε ουσιαστικές στιγμές και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και οράματα. Να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου μέσα σε ένα μεγάλο δίκτυο υπέροχων ανθρώπων που σου δίνουνε το χώρο να εκφραστείς, να μιλήσεις, να υπάρξεις ελεύθερος.

Ήρθε η ώρα για μία υπέροχη, εσωτερική μεταμόρφωση, για μία χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή, γεμάτη ευημερία!

 


💎ΠΩΣ;

🔹Μαζί. Μία όμορφη ομάδα, βήμα βήμα, με ενεργή συμμετοχή από εσένα πάντα!

🔹Mε πληθώρα εργαλείων και τεχνικών που φέρνουν επίγνωση, διαύγεια και αποτελέσματα!

 • Nευροεπιστήμη και Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
 • Well-being Coaching Strategies
 • Εργαστήρια Προσωπικής Ανάπτυξης
 • Εργαστήρια Στοχοθεσίας
 • Θεραπεία Μέσω Τέχνης
 • Storytelling
 • Dynamic BreathWork
 • Τεχνικές Mindfulness 
 • Τεχνικές Διαλογισμού και Ενεργητικού Οραματισμού

 

🔹4 διαδραστικές συναντήσεις 

Οι διαδραστικές μας συνάντησεις έχουν διάρκεια 1,5 ώρα.
Πριν και μετά από κάθε συνάντηση μας, θα υπάρχει υλικό για δυναμική μελέτη, εργασίες πάνω στα θέματα που θα επεξεργαστούμε, παρουσιάσεις και προσωπικές πρακτικές.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Επόμενος Κύκλος:

 1. Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 | Ώρα: 19.30-21:00
 2. Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | Ώρα: 19:30-21:00
 3. Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 | Ώρα: 19:30-21:00
 4. Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 | Ώρα: 19:30-21:00
Κόστος: 180 ευρώ (προ ΦΠΑ)

Ήρθε η ώρα για το δικό σου, μοναδικό Breakthrough!

Κάνε την πληρωμή σου εδώ


🔺Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών!

🔺Οι σύνδεσμοι των συναντήσεων αποστέλλονται με email, αφού λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης.


Είπαν για το πρόγραμμα:

📌Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα με μια προσμονή και με μια βαθιά εμπιστοσύνη, ξέροντας -μόνο- ό,τι εσύ, Έλενα, θα μας καθοδηγήσεις και τίποτα άλλο. Αισθανόμουν απλά ό,τι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Από την πρώτη συνάντηση ένιωσα ότι το πρόγραμμα αυτό θα ήταν κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα δραστικό!!Αισθάνθηκα ένα δυνατό κύμα αλλαγής να με παρασέρνει, καθώς ανακάλυπτα ό,τι όλα αυτά τα εργαλεία που μας πρόσφερες, ¨δουλεύουν¨ και με βοηθούν να αποδεχτώ και να ¨διαχειριστώ ¨πτυχές του εαυτού μου. Σίγουρα οι ¨σπόροι¨ έχουν φυτευτεί, υπάρχουν μέσα μου και αναλαμβάνουν δράση. Σε ευχαριστώ πολύ, από καρδιάς.

Άρτεμις Ανδρικάκη


📌Το πρόγραμμα “Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει” είναι πραγματικά ένα ταξίδι προς μία άλλη πλευρά. Ποια είναι αυτή? Οι τεχνικές, η λειτουργικότητα τους και το κούμπωμα μεταξύ τους, σου δείχνουν την απάντηση, τις απαντήσεις, γιατί σίγουρα δεν θα είναι μόνο μία, και δεν θα μείνει μόνο μία. Ναι, μεταμόρφωση, μέσα και έξω!

Παναγιώτης Παγωνάκης


📌Το πρόγραμμα αυτό είναι πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία! Τόσο γεμάτο εργαλεία και τρόπους που σταδιακά οδηγούν βήμα βήμα στην μεταμόρφωση του ίδιου του νοητικού! Σε μαθαίνουν τον τρόπο να χειρίζεσαι τον νου, να αλλάζεις ό,τι δεν εξυπηρετεί έτσι ώστε να βρίσκεσαι στο τιμόνι της ζωής σου και το σημαντικότερο λειτουργεί, βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα!!! Μια δυνατή δόση έμπνευσης, ευκαιρία για νέα οπτική κι ενίσχυση της πίστης στον εαυτό και τα όνειρά μου!!!

Κατερίνα Κουρούτη


📌Το πρόγραμμα είναι μεταμορφωτικό!!! Και η λέξη είναι πολύ λίγη για να εκφράσει ότι νιώσαμε, ότι ζήσαμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος!!!! Το συστήνω σε όλους!!!! Βιωματικό, διαδραστικό!!!Ένα δώρο προς τον εαυτό μας!!!

Σοφία Βασιλοπούλου


📌Το “Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει” ήταν ένα πραγματικά υπέροχο πρόγραμμα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή και αισθάνομαι ότι φώτισε το μυαλό και την καρδιά μου. Νιώθω έτοιμη και αποφασισμένη να τολμήσω και  να αλλάξω τη ζωή μου. Έλενα, σε ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Βασιλική Βλαχοπούλου


📌Ένα ταξίδι προς τα βαθύτερα μονοπάτια του μυαλού και του ψυχισμού, που σε βοηθά να <<ξεκλειδώσεις>> περιορισμένες και παγιωμένες πεποιθήσεις και τρόπους σκέψεις, ώστε εν τέλει να απογειωθεις και να απολαύσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ευαγγελία Καμπούρη


📌Η εμπειρία μου ήταν φανταστική! Αποφάσισα να διεκδικώ αυτό που θέλω. Κατάλαβα πως εμείς είμαστε οι προγραμματιστές της ζωής μας και ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Νιώθω πολύ δυνατή και έχω τόση όρεξη να δουλέψω με όλα αυτά τα εργαλεία και να ενσωματώσω στη ζωή μου. Νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ από καρδιάς!!

Αθηνά Ιατράκη


📌Νιώθω ευγνώμων για το πρόγραμμα “Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει”. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Έλενα Μουρατίδου και όλη την ομάδα του προγράμματος για την έμπνευση, την θετική ανατροφοδότηση και τις κατευθύνσεις για μια πιο φωτεινή ζωή με αφθονία. Είναι ένα πρόγραμμα που σε μεταμορφώνει και στη ζωή σου εμφανίζονται μικρά θαύματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και ξεκίνησα από το μαγικό ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης με τον πιο υπέροχο τρόπο και τους πιο μαγικούς ανθρώπους. Έλενα, σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Νίκη Σαρίδου


📌Επέλεξα να ακολουθήσω το πρόγραμμα σε μια δύσκολη για μένα περίοδο. Η Έλενα μου εμφύσησε μια θετική αύρα, μια ηρεμία και αίσθηση ασφάλειας που δεν έχω ξανασυναντήσει. Φώτισε με το ζεστό της χαμόγελο τα βάθη της ψυχής μου και κατάφερε να με παρακινήσει στην αναζήτηση ενός καλύτερου εαυτού. Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού!
Μαρίτα Ευαγγελίδου

 

 


Tο Πώς να δημιουργήσεις τη ζωή που σου αξίζει© δημιουργήθηκε από την Έλενη Μουρατίδου, τον Ιούνιο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu