Έλενα Μουρατίδου only for home page maintenance

Έλενα Μουρατίδου


♡μαμά της ίριδας.

♡ιδρύτρια του anahata yoga studio + intuitive healing school.

♡δασκάλα και εκπαιδεύτρια γιόγκα και διαλογισμού.

♡holistic health coach.

♡συντονίστρια σεμιναρίων και wellness retreats.

♡συντονίστρια θεραπευτικών ομάδων.

 

Anahata Yoga Studio CEO & Founder
Yoga Teacher | Yoga Trainer | Holistic Coach

Workshops + Retreats Facilitator
| Healing Circles Leader 

Η Έλενα Μουρατίδου είναι Δάσκαλα Γιόγκα, πιστοποιημένη από το Dharma Yoga Center (NYC), Jamtse School of Yin Yoga (USA), Bihar Yoga Bharati Institute (India), YogaLondon (UK), Inner Paradise School (Sri Andrei Ram) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Yoga Alliance E-RYT® 500, YACEP®. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις στη Γιόγκα και στις Εναλλακτικές Ενεργειακές Θεραπείες κοντά στους πιο καταξιωμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο, η Έλενα έγινε Yoga Sannyasin (BYB, Ινδία) και άρχισε να ακολουθεί έναν ολιστικό τρόπο ζωής ασκώντας την γιόγκα και διάφορες θεραπευτικές πρακτικές.

Η Έλενα είναι η ιδρύτρια του Anahata Yoga Studio και του Intuitive Healing School, δύο ακαδημίες όπου η Δυτική Γιόγκα συναντά τις πρακτικές της Ανατολικής Πνευματικής Θεραπείας υποστηρίζοντας μια ολιστική προσέγγιση  στη ζωή. Ταυτόχρονα, έχει μυηθεί στο θεραπευτικό πρωτόκολλο των Αυτόχθονων Λαών του Αμαζονίου, ένα μονοπάτι που συνεχίζει να ακολουθεί με αγάπη και αφοσίωση.  Δουλεύει πιο ειδικά με ατομικές συνεδρίες, θεραπευτικούς κύκλους και ομάδες ανθρώπων, εκπαιδεύοντας τους να αναπτύξουν τις απεριόριστες δυνατότητες  τους και να συνειδητοποιήσουν την εσωτερική τους δύναμη.

Έχει εκπαιδευτεί στη Μη-Βίαιη Επικοινωνία και συνεχίζει και εκπαιδεύεται στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, στη Χοροθεραπεία και στη Θεραπεία μέσω τέχνης μέσα από ιερά τελετουργικά και μύθους καθώς και στην Ινδική μουσική και θεραπευτικές δονήσεις μέσω του ήχου υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων και μουσικών. Ακολουθώντας την αγάπη της για έναν ολιστικό τρόπο ζωής, παρακολουθεί το Ayurvedic Healing Course υπό την επίβλεψη του American Institute of Vedic Studies και του Dr.David Frawley, παγκόσμιου φήμης καθηγητή Ινδικής Φιλοσοφίας (Acharya) και συγγραφέα. Επίσης, εκπαιδευέται σε διάφορες θεραπευτικές τεχνικές διαλογισμού δίπλα στην καταξιωμένη δασκάλα, Pema Chodron.

Δασκάλα των δασκάλων με μαθητές σε όλο τον κόσμο, η Έλενα ταξιδεύει  συνεχώς για να συντονίσει και να διδάξει εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance®, όπως και Holistic Lifestyle Retreats, θεραπευτικές ομάδες, προγράμματα, σεμινάρια αυτογνωσίας και εσωτερικής θεραπευτικής δυναμικής.

Η προσέγγιση της προσφέρει προγράμματα της επιστήμης της Classical Hatha-Raja Yoga, πρακτικές από τον Ταοισμό, το Θεραπευτικό Πρωτόκολλο του Αμαζονίου, τη θεραπεία μέσω τέχνης και χορού, νευρογλωσσικά προγράμματα καθώς και θεραπευτικές δονήσης μέσω του ήχου και της φωνής. Στοχεύει σε ένα ολιστικό, θεραπευτικό ταξίδι προς την εσωτερική ευτυχία και αρμονία, σε μία βαθιά και ουσιαστική μεταμόρφωση.