Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

21 days of Journaling Challenge

November 24, 2020 @ 08:00 - June 30, 2021 @ 17:00

21 μέρες – 21 ερωτήσεις που σε βάζουν σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και όχι μόνο!

☆Τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου!

☆Σε βοηθάνε να ξεπεράσεις την αναβλητικότητα (γνωρίζοντας τί υπάρχει πίσω από αυτήν)

☆Σε βοηθάνε να αποκτήσεις διαύγεια, να δεις αυτά που χρειάζεται με καθαρή ματιά.

☆Είναι μία ώθηση έτσι ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου, να θέσεις τα όρια σου, να συγκεκριμενοποιήσεις τους στόχους σου.

☆Είναι μία εξερεύνηση του εαυτού σου, μία ώθηση στην αυτό αποδοχή, αυτό αγάπη, αυτό φροντίδα.

Ένα ΔΩΡΟ για ΕΣΕΝΑ!

 

Ποια είναι η διαδικασία;

 Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο πρόγραμμα, θα λάβεις από εμένα ένα email με όλες τις ερωτήσεις των 21 ημερών.

Θα χρειαστείς τουλάχιστον 21 φύλλα Α4 έτσι ώστε κάθε ερώτηση να την απαντήσεις σε ένα καινούργιο, πεντακάθαρο φύλλο Α4.

Θυμήσου: Μία ερώτηση κάθε μέρα. Μην αφήσεις καμία μέρα να περάσει χωρίς να απαντήσεις σε ερώτηση. Αυτό είναι το CHALLENGE!

Mόλις ολοκληρώσεις όλες σου τις απαντήσεις, μετά από 21 μέρες, στείλ’τες μου ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ στο info@elenamouratidou.com

Αμέσως μετά, θα ορίσουμε μία συνεδρία 45’ Holistic Wellness Coaching για ένα ROUND UP όλου του Challenge, για να υπογραμμίσουμε τα βασικά σημεία του και να θέσουμε βάσεις για την αλλαγή που θέλεις να δεις σε εσένα. Και φυσικά, για να βρούμε μαζί τρόπους να ενσωματώσουμε την εμπειρία και το βίωμα στην καθημερινή σου ζωή.

 

Κόστος: 54 ευρώ

Κάνε την εγγραφή σου εδώ


Είπαν για το πρόγραμμα:

?Το Journaling Challenge ήταν μία μοναδική εμπειρία που μου έμαθε πολλά για τον εαυτό μου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο γρήγορα και φυσικά μου έβγαιναν οι απαντήσεις, σαν να κυλούσαν μόνες τους οι λέξεις στο χαρτί χωρίς λογοκρισία. Γράφοντας για τις εμπειρίες μου και τα συναισθήματα μου ένιωσα πως εμβαθύνω σε αυτά, σαν να ταξιδεύω στον εσωτερικό μου κόσμο και ψυχισμό με μεγαλυτερη διαυγεια. Οι ερωτήσεις ήταν πολύ ιδιαίτερες και με παρακίνησαν να σκέφτομαι πιο θετικά και αισιόδοξα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου.  Τέλος βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμο το ότι δεν κατέγραψα απλά αρνητικες και περιοριστικές πεποιθήσεις αλλά επικεντρώθηκα σε πρακτικούς τρόπους να ξεπεράσω τους φόβους μου κ να πετύχω τους στόχους μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που ολοκλήρωσα αυτό το μοναδικό πρόγραμμα με όλα αυτα τα χρήσιμα εργαλεία για την αυτοβελτίωση που σίγουρα θα εντάξω στη ζωη μου.

Ανδριάνα Αθανασιάδου (Λονδίνο)


?Μία δέσμευση μέσα στη μέρα που κέρδισε χώρο μέσα στο χρόνο μου, στο νου μου και στην καρδιά μου. Μέσα στη μέρα ερχόταν μπροστά μου λευκά φύλλα που γέμιζαν με θετικότητα. Μία ελπίδα μέσα σε όλα αυτά που ζούμε να μου υπενθυμίσει φωναχτά πολλά από αυτά που θέλω, αλλά έχω ξεχάσει και άλλα που δεν έχω τολμήσει να ξεστομίσω για μένα και για σου επιθυμώ στη ζωή μου. Ακόμα και όταν υπήρχαν μέρες  που θυμόμουν ότι έπρεπε να κάνω και αυτό στο τέλος της μέρας και σκεφτόμουν Ωχ πώς θα το γράψω αυτό, πάντα μόλις  έπιανα τα χρώματα  οι λέξεις κυλούσαν νεράκι! Και μία μέρα με πήρε ο ύπνος και την άλλη μέρα ξύπνησε με ενοχές ότι δεν τα κατάφερα και μετά ήρθε μία μεγαλύτερη συνειδητοποιήσει για αυτή τη δράση και έφυγε το αυτομαστίγωμα. Τα πιο δύσκολα  ήταν τα 108 πράγματα που κάνω καλά και ο χάρτης των στόχων!!! ο συγκεκριμένος με εξέπληξε με όσα ακολούθησαν εκείνη τη μέρα…Και κάποια στιγμή μου γεννήθηκε Η σκέψη τώρα που θα τελειώσει τι θα συνεχίσω στη θέση του! Πάντα  όμως ο απόηχος  είχε ένα αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρω δεν είναι 100 λέξεις! Μέσα σε αυτές τις 21 μέρες ένιωσα παραγωγική και επηρεάστηκαν και κάποιες άλλες υποχρεώσεις που είχα. Έκατσα όμως και κάποιες στιγμές στη χαλάρωση μου με κάτι όχι τόσο δημιουργικό. δεν ξέρω αν έχω απαντήσει σωστά Ίσως κάπου στα σχέδια στόχων να μην απαντάω πρακτικά όμως αποφάσισα να το αφήσω να βγει όπως είναι εκείνη την ώρα χωρίς έξτρα επεξεργασία! έχω πολλά που περιμένουν και αναρωτιέμαι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω ή όπως τις άλλες πολλές φορές θα το χάσω? Θα απαντήσω. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ !!!

Μυρτω Νικολογιάννη (Αθήνα)

Details

Start:
November 24, 2020 @ 08:00
End:
June 30, 2021 @ 17:00
Event Category:
Menu