Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Manifest your Superpower©

November 14, 2021 @ 19:30 - December 19, 2021 @ 21:30

mBraining© | mBit© Coaching | chakra balance©

 

Μήπως έχει έρθει η ώρα να απελευθερωθείς από φόβους και ανασφάλειες που σε περιορίζουν; Μήπως ήρθε η ώρα για να αποκτήσεις την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τις υγιείς σχέσεις που χρειάζεσαι, χωρίς άλλη αναβολή;

Ναι, ήρθε η ώρα για μία ισορροπημένη ζωή με πρωταγωνιστή εσένα και τις δικιές σου ανάγκες. Μέσω του ομαδικού προγράμματος Manifest your Superpower©, σου δίνω όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να πετύχεις τη ζωή που σου αξίζει.

Άδραξε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί, σε συνδυασμό με μία υπέροχη ομάδα, σε ένα βαθύ ταξίδι που θα μεταμορφώσει τη ζωή σου!


Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Το ομαδικό πρόγραμμα Manifest your Superpower© χρησιμοποιεί σαν βασικό οδηγό την εσωτερική ευθυγράμμιση με τους 3 εγκεφάλους (κεφάλι, καρδιά, κοιλιά) και τα εφτά κέντρα/τροχοί ενέργειας (τσάκρα).

Τα τσάκρα είναι κέντρα/τροχοί ενέργειας που ξεκινούν από βάση της σπονδυλικής στήλης και καταλήγουν στην κορυφή του κεφαλιού. Υπάρχουν επτά τσάκρα στο σώμα σας και το καθένα από αυτά είναι υπέυθυνο για συγκεκριμένες λειτουργίες σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές. Όταν μέσα σε αυτά τα ενεργειακά κέντρα, η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη και δε ρέει φυσιολογικά, τότε υπάρχει ανισορροπία και πιθανά προβλήματα υγείας σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Ταυτόχρονα, κάθε εγκεφαλικό σου κέντρο, όταν λειτουργεί στην πιο εξελιγμένη του μορφή, ζεις τη ζωή σου γεμάτο εσωτερική ισορροπία και αρμονία. Σε απόλυτη συνοχή με αυτό που θέλεις να είσαι. Όταν τα τρία εγκεφαλικά κέντρα είναι σε κατάσταση μη-ευθυγράμμισης, τότε βιώνεις καταστάσεις υπερβολικού άγχους, διαταραχές στον ύπνο και στις σχέσεις σου με τους γύρω σας και μία αίσθηση ότι ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!

Η αποκατάσταση της δύναμης, της σοφίας και της καλής ροής της ενέργειας, μέσα από τις πρακτικές οδηγίες του ομαδικού προγράμματος Manifest your SuperPower© σε βοηθάει να ανακτήσεις τον έλεγχο της ζωής σου, της υγείας και ευεξίας σου, του χρόνου και των σκέψεων σου καθώς και να αναπτύξεις εμπιστοσύνη για την έμφυτη διαίσθηση σου ακόμα περισσότερο.

Οι τρεις εγκέφαλοι καθώς και τα εφτά ενεργειακά σας κέντρα αποτελούν ένα μέρος του συστήματος σου που λειτουργεί ως σύνολο. Αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, επηρρεάζουν το ένα το άλλο, συνδέονται με ποικίλλους τρόπους. Έτσι, η εξισορρόπηση τους λαμβάνει υπόψιν όλο το ενεργειακό σύστημα και όχι μεμονωμένα ένα στοιχείο.


 

Τί αντιπροσωπεύει ο κάθε εγκέφαλος:

 1. Heart Brain: εδώ βρίσκεται η βασική σου υπερδύναμη. Αυτό που πραγματικά επιθυμείς βαθιά, αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, δημιουργικό, γεμάτο υγεία!
 2.  Mind Brain: ο νοητικός εγκέφαλος σχεδιάζει και καταστρώνει “το σχέδιο” που του ορίζει η καρδιά. Βρίσκει τον τρόπο, φτιάχνει το πλάνο έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν όλα αυτά που επιθυμείς για να νιώθεις υγιής και ευτυχισμένος!
 3. Gut Brain: ο εντερικός εγκέφαλος δημιουργεί, υλοποιεί αυτό που του ορίζει η καρδιά. Είναι ο εγκέφαλος της δημιουργίας και της υλοποίησης του “σχεδίου” που έχει λάβει από τον νοητικό εγκέφαλο, έτσι όπως το έχει ορίσει η καρδιά σου! Συνδέεται με το να μάθεις να βάζεις υγιή όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις και με το να ορίζεις εσύ πώς θα βιώνεις τους διάφορους ρόλους στη ζωή σου (σύζυγος, φίλος, γονιός, επαγγελματίας κ.α.).

 

Τί αντιπροσωπεύει το κάθε ενεργειακό κέντρο:

 1. Πρώτο τσάκρα (Mooladhara): H Αρχετυπική, Πρωτόγονη Δύναμη μας. Τα Πρωταρχικά ένστικτα. Το θεμέλιο και η βάση για τη σωματική, συναισθηματική και νοητική υγεία.
 2. Δεύτερο τσάκρα (Swadisthana): Η δύναμη των διαπροσωπικών σχέσεων. Η σχέση με το συναισθηματικό μας σώμα, με την απόλαυση, με την ερωτική φύση και τη δημιουργία σε κάθε της μορφή.
 1. Τρίτο τσάκρα (Manipura): Η προσωπική δύναμη. Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, αυτοαποδοχής και αυτοεκτίμησης.
 2. Τέταρτο τσάκρα (Anahata): Η Συναισθηματική δύναμη. Το να μάθεις να χρησιμοποιείς στο μέγιστο δυνατό τη μεγαλύτερη πηγή δύναμης που έχεις, την αγάπη. Το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της συγχώρεσης.
 3. Πεμπτο τσάκρα (Vishuddhi): Η δύναμη της θέλησης και της επικοινωνίας. Η ικανότητα να ακούς και να επικοινωνείς αυτό που θέλεις με τον πιο άρτιο τρόπο τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους.
 4. Έκτο τσάκρα (Ajna):  Η μετατροπή του νου σε υπερδύναμη προς όφελος σου. Το μπορείς να διακρίνεις το σημαντικό μέσα σε κάθε τι, να μην περιορίζεσαι από αντιλήψεις που δεν εξυπηρετούν το σκοπό σου.
 5. Έβδομο τσάκρα (Sahasrara): Η σύνδεση με τη μη εκδηλωμένη πλευρά της ζωής. Ο ανώτερος σκοπός, η σύνδεση με την πνευματική σου φύση και υπόσταση και πώς αυτή μπορεί να σε βοηθήσει, αν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις!

 


 

Πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα των 6 εβδομάδων χωρίζεται σε 6 ομαδικές, διαδραστικές, διαδικτυακές συναντήσεις.

 • Οι συνάντησεις μας έχουν διάρκεια δύο ώρες.
 • Υπάρχει χρόνος για συζήτηση και απορίες.
 • Υπάρχει καθοδήγηση από εμένα πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες κάθε φορά.
 • Δίνονται πρακτικά βήματα δράσης και μέσα στις συναντήσεις μας και μετά την ολοκλήρωση τους.
 • Οι συναντήσεις γίνονται διαδικτυακά. Μπορείς να συμμετέχεις από όπου βρίσκεσαι, από την άνεση τους σπιτιού σου ή όπου αλλού.

Πριν και μετά από κάθε συνάντηση μας, δίνεται από εμένα:

 • υλικό για δυναμική μελέτη πάνω στα θέματα που θα επεξεργαστούμε, απευθείας στο inbox σου!
 • τα βήματα δράσης για την ενσωμάτωση των τεχνικών του εκάστοτε ενεργειακού κέντρου και εγκεφαλικού κέντρου στη ζωή σου.

 

 •  πρακτικές σχεδιασμένες ειδικά για τη συγκεκριμένη θεματολογία που επεξεργαζόμαστε κάθε φορά.
 • πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία εφ’όρου ζωής.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

 


 

Τί περιλαμβάνουν οι 6 συναντήσεις:

  • Παρουσίαση των τριών εγκεφαλικών κέντρων και των εφτά ενεργειακών κέντρων και τις επιρροές που έχουν αυτά στη ζωή σου.
  • Βιωματικές πρακτικές, τεχνικές και εργαλεία για να απελευθερωθείς από τα “παλιά” συναισθήματα του θυμού, του φόβου, της ενοχής και να καλωσορίσεις στη ζωή σου τα συναισθήματα που θέλεις.
  • Τεχνικές διαλογισμού και ενεργητικού οραματισμού ειδικά σχεδιασμένες για να συνδεθείς με την εσωτερική σου υπερδύναμη!
  • FUNwork, τεχνικές και εργασίες με στόχο να αυξήσεις τη δική σου επίγνωση σε σχέση με τους στόχους σου.
  • Breathwork/Τεχνικές αναπνοών για καλύτερη υγεία, διαχείριση θυμού, άγχους και στρες.
  • Somatic Movement για καλύτερη διαχείριση συναισθηματικών και νοητικών εντάσεων.

   

 • Έαν θέλεις να δεις πώς μπορείς να μάθεις να χειρίζεσαι την Υπερδύναμη σου προς όφελος σου και πώς, μέσω αυτού του μαγικού εργαλείου, μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, τότε ξεκίνα σήμερα!

Σε περιμένω στο πιο όμορφο ταξίδι της ζωής σου!

Ημερομηνίες: 14, 21, 28/11 + 5, 12, 19/12

Ώρα: 19:30-21:30


Κόστος: 175 Ευρώ

Tο πρόγραμμα Manifest your Superpower© δημιουργήθηκε από την Έλενη Α. Μουρατίδου, το Σεπτέμβριο 2021 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Details

Start:
November 14, 2021 @ 19:30
End:
December 19, 2021 @ 21:30
Menu