Holistic Lifestyle Retreats©

Ένα retreat είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποτοξινωθούμε, να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Τα tailor-made retreats μας, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο έχουν σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά για να παρέχουν στον καθένα που συμμετέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.


Στο πλαίσιο των Holistic Lifestyle Retreats, προσφέρουμε:

 • Tάξεις γιόγκα
 • Προγράμματα Ευεξίας
 • Mindful Movement + Tεχνικές Mindfulness
 • Tάξεις διαλογισμού και τεχνικών χαλάρωσης
 • Art + Dance Therapy
 • Life | Wellness | NLP Coaching
 • Θεραπευτικούς κύκλους και ομάδες
 • Ειδικά σχεδιασμένη διατροφή
 • Εκδρομές και βόλτες στη φύση
 • Ώρα για χαλάρωση και ξεκούραση
 • Τα άφθονα ευεργετήματα μίας όμορφης ομάδας

Το κάθε retreat έχει έναν δικό του μοναδικό χαρακτήρα και σχεδιάζεται με βάση την ομάδα που το παρακολουθεί, το μέρος το οποίο επισκεπτόμαστε και το στόχο του ίδιου του retreat.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων και με μικρά boutique ξενοδοχεία, προσφέροντας πάντα μία ήρεμη και ευχάριστη διαμονή.

H διάρκεια ενός retreat είναι από δύο εβδομάδες εώς δύο ημέρες.

Επόμενα Retreats:

 1. 3day Holistic Lifestyle Retreat: 9-11 Σεπτεμβρίου 2022, Πήλιο (απομένουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις)

Είπαν για τα Retreats:

📌Προσπαθώ να συμμετέχω σε όλες τις δράσεις που οργανώνει και σχεδιάζει η Έλενα Μουρατίδου, γιατί προσφέρει την αγάπη και τις γνώσεις της απλόχερα και με ασφάλεια. Το αποτέλεσμα για μένα μετά, είναι ότι νιώθω πιο δυνατή, πιο γεμάτη και έτοιμη για δράση. Τα Retreats είναι εμπειρίες που θα θυμάμαι για πάντα, για όλο αυτό το μοίρασμα, την ανταλλαγή, την αποδοχή και την αγάπη. Εκεί δημιουργείται ένας πολύ γερός δεσμός μεταξύ μας και δε θα το άλλαζα με τίποτα. Ανυπομονώ για το επόμενο.

Μόνικα Ροβολή (Θεσσαλονίκη)


📌Ανατρέχοντας στους προηγούμενους μήνες, συνειδητοποιώ πως το τριήμερο Retreat μας στο Πήλιο, με την Έλενα και την όμορφη ομάδα που συναντηθήκαμε εκεί, στο φιλόξενο χώρο του PelionHomes, ήταν από τις εμπειρίες που αποτέλεσαν στήριγμα και πηγή δύναμης για μένα φέτος. Οι κύκλοι μας κι οι πρακτικές μας, η ομάδα μας, η ζεστή και αυθεντική παρουσία της Έλενας συνέβαλαν ώστε να νιώσω συνολικά το retreat ως μια υπέροχη εμπειρία ζωής. Ανυπομονώ και προσδοκώ με λαχτάρα τα επόμενα, τις συναντήσεις μας, τα γέλια, τα μοιράσματα. Εμπειρία που συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τον ίδιο, να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους και να απολαύσει φύση, εξαιρετικής ποιότητας φαγητό, υπέροχη παρέα και πολύτιμες στιγμές! Πραγματικά ευγνώμων για το περσινό μας retreat!

Στέλλα Σαραμούρτση, Θεσσαλονίκη


📌Τα retreats με την Έλενα είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να μου χαρίσω. Μεταμορφώνουν. Θεραπεύουν. Αναζωογονούν. Έρχομαι σε αληθινή σύνδεση με τη φύση γύρω μου και τη φύση μέσα μου. Εμπνέομαι και ενσωματώνω στην πρακτική μου όμορφα και φρέσκα κομμάτια που δουλεύουν για μενα. Και πως να μη δουλεύουν αφού προσφέρονται από καρδιάς με τοοοόση αγάπη. Ευχαριστούμε Έλενα! ♥️

Βίκυ Πουτελέση (Θεσσαλονίκη)


📌Το πρώτο μου retreat με την αγαπημένη μου Έλενα Μουρατίδου! Ένα δώρο στον εαυτό μου! Μια απίστευτη εμπειρία σε ένα υπέροχο μέρος μέσα στη φύση μαζί με πολύ αγαπημένους ανθρώπους! Ανθρώπους γνωστούς και μη, που όμως όλοι μαζί συνθέτουν μια τεράστια αγκαλιά! Αγκαλιά υποστήριξης, προστασίας και δύναμης, στην οποία μπορείς να αφήσεις από το πιο μικρό, φωτεινό και βολικό σου κομμάτι μέχρι το πιο βαθύ, σκοτεινό και άβολο κομμάτι, σίγουρός ότι είναι όλοι εκεί για να σου κρατήσουν το χέρι για να νιώσεις ασφάλεια και ζεστασιά! Ανυπομονώ για το επόμενο retreat!!! Σε ευχαριστώ για όλα!!

Θωμαή Σκόδρα (Θεσσαλονίκη)


📌Το online retreat που σχεδίασε η Έλενα, αποτέλεσε την αφετηρία για μια σειρά αλλαγών στη ζωή μου. Μου δόθηκαν άφθονα εργαλεία και τεχνικές για να μπω σε δράση και να έρθω πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλω να έλξω. Κάθε συνεργασία μου μαζί της με αφήνει πιο πλούσια, πιο δυνατή και με την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να έχω ό,τι επιθυμώ. Ανεκτίμητο. Θα ξανασυμμετάσχω, με βεβαιότητα!

Βικη Πεκρίδου (Κοζάνη)


3day Holistic Lifestyle Retreat, Pelion Homes 

 

Τα Holistic Lifestyle Retreats© δημιουργήθηκαν από την Έλενη Α. Μουρατίδου, τον Ιούνιο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu