Γιατί Yoga μαζί μου

H γιόγκα για μένα είναι η ίδια η ζωή.
Είναι ένας υπέροχος τρόπος να ζούμε πιο ευτυχισμένοι, πιο ήρεμοι, πιο εναρμονισμένοι με τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας. Είναι ο δρόμος προς την Αυτογνωσία, το Γνώθι Σαυτόν.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Η γιόγκα με βοήθησε να ακούω, να δυναμώνω και να αγαπώ το σώμα μου, να εμπιστεύομαι τη ζωή και να νιώθω απέραντα ευγνώμων για όλα αυτά που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη ζωή μου.

Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής και αυτό προσφέρω στις ατομικές και ομαδικές τάξεις μου, κάθως και στα σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και retreats που οργανώνω.

Τη γιόγκα δεν τη διδάσκω. Τη γιόγκα, πολύ συνειδητά, επιλέγω να τη ζω, να τη βιώνω. Αυτό ακριβώς μοιράζομαι με τους μαθητές μου εδώ και 15 χρόνια.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό της.

Έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες άτομα από όλον τον κόσμο στην Αυτογνωσία, στη Γιόγκα και στην Ολιστική Διαβίωση και έχω συνεργαστεί με πρωτοποριακές εταιρείες καθοδηγόντας προγράμματα Γιόγκα και Αυτογνωσίας στα στελέχη και στους ηγέτες τους. Για πάνω από μία δεκαετία, διοργανώνω Retreats Γιόγκα και Ολιστικής Διαβίωσης και εκπαιδευτικά σεμινάρια Αυτογνωσίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οργανώνω και διδάσκω εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance USA®, εργαστήρια εξειδίκευσης για δασκάλους και μαθητές της γιόγκα καθώς και μία πληθώρα σεμιναρίων και τάξεων γιόγκα με στόχο την ισορροπία, την ευεξία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Το Anahata Yoga Studio, η επιχείρηση μου από το 2012, ενσωματώνει τη γιόγκα ως τρόπο ζωής, με όλες τις σύγχρονες μεθόδους Αυτογνωσίας και συνθέτει προγράμματα, τάξεις και σεμινάρια που στοχεύουν στην προσωπική μας ανάπτυξη.

 


Τρόποι που μπορούμε να συνεργαστούμε:
  1. Ατομικά ή ομαδικά μαθήματα γιόγκα στο Anahata Yoga Studio (Θεσσαλονίκη)
  2. Ατομικά μαθήματα στο χώρο σας.
  3. Διαδικτυακά μαθήματα (ατομικά ή ομαδικά).
  4. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δασκάλων Γιόγκα
  5. Εξειδικευμένα Προγράμματα για Δασκάλους Γιόγκα (Train the Trainer)
  6. Yoga Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  7. Corporate Yoga Classes –  στοχευμένες σε στελέχη επιχειρήσεων.
Menu