Ομαδικό Πρόγραμμα: Ενεργητικός Οραματισμός + Mindfulness©

Ομαδικό Πρόγραμμα

Δημιούργησε τη ζωή σου

 

Σε αυτό το ομαδικό πρόγραμμα εστιάζουμε στη δύναμη που έχει η παρούσα στιγμή, το παρόν, που όταν ειναι ανεπηρέαστο από σκέψεις και ανησυχίες που αφορούν στο παρελθόν ή στο μέλλον, μας βοηθάει να δομήσουμε μία πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι πρακτικές ενεργητικού οραματισμού και ενσυνειδητότητας (Mindfulness) που θα δοθούν από εμένα, θα σε υποστηρίξουν όσο και για όσο χρειαστεί, έτσι ώστε να μάθεις να ζεις μία συνειδητή ζωή, να παίρνεις συνειδητές αποφάσεις, να μάθεις να διαχειρίζεσαι “δύσκολες” συναισθηματικές καταστάσεις και σκέψεις.

O Ενεργητικός Οραματισμός και  Mindfulness είναι δύο πανίσχυρα εργαλέια που θα σε βοηθήσουν να φέρεις στη ζωή σου περισσότερη διαύγεια και να αντιμετωπίζεις τις στρεσογόνες καταστάσεις και τα “σκαμπανεβάσματα” της διάθεσης με αυτοκυριαρχία. Έτσι, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική σου ζωή.


Πως λειτουργεί;

4 διαδραστικές συναντήσεις.

Οι διαδραστικές μας συνάντησεις έχουν διάρκεια 40’.
Πριν και μετά από κάθε συνάντηση μας, θα υπάρχει υλικό για πρακτική ενεργητικού οραματισμού και Midnfulness, εργασίες πάνω στα θέματα που θα επεξεργαστούμε και προσωπικές πρακτικές.

Όλες οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Zoom.


Σε ποιούς απευθύνεται;

☆ Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να βιώσουν την αλλαγή, την εσωτερική μεταμόρφωση.

☆ Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να εισάγουν στη ζωή τους την τέχνη της ενσυνειδητότητας μέσα από τα εργαλεία του Coaching.

☆ Σε αυτούς που θέλουν να είναι και να παραμείνουν υγιείς και σε όλα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό).

☆ Σε αυτούς που θέλουν να μάθουν να αποβάλλουν το άγχος και το στρες από τη ζωή τους, μετουσιώνοντας το σε δημιουργική δράση.


 

Μπορώ να εγγυηθώ στο ότι θα δοθούν από εμένα τα καλύτερες τεχνικές και θα δουλέψουμε μαζί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο  προς στην κατευθυνση που θα επιλέξεις.

Θα έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να φέρεις διαύγεια, χαρά, αγάπη στη ζωή σου, σε πλήρη αφθονία.

Από εκέι και πέρα, η δέσμευση και η απόφαση είναι δική σου!

Κόστος: 80 Ευρώ

Tο πρόγραμμα “Ενεργητικός Οραματισμός και Mindfulness©” δημιουργήθηκε από την Έλενη Α. Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu