100hr Transformational Life TRAINING © || The New You

Τα 3 Κλειδιά της Επιτυχίας | Ισορροπία, Ευεξία, Αφθονία

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που ξεδιπλώνει τα ταλέντα σας και σας εκπαιδεύει να τελειοποιήσετε το αστείρευτο δυναμικό σας.

Μέσα σε αυτές τις γεμάτες εφτά μέρες στη άφθονη Φύση του Πηλίου, συνδυάζοντας το βουνό και τη θάλασσα, θα έρθετε σε απόλυτη συναισθηματική εναρμόνιση με τη δικιά σας εσωτερική φύση σε όλες της τις μορφές. Θα εκπαιδεύσετε το νου σας να αλλάζει νοοτροπίες και να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια. Θα μάθετε να επικοινωνείτε ουσιαστικά με την εσωτερική σας υπερδύναμη: το υποσυνείδητο σας! Και έτσι, η ποιότητα ζωής σας θα αλλάξει όχι απλά προς το καλύτερο. Προς το ΥΠΕΡΟΧΟ, προς το ΘΑΥΜΑΣΤΟ!

Μέσα από τεχνικές, πρακτικές και εργαστήρια θα μάθετε όλα τα βήματα δράσης για να φέρετε στη ζωή σας ακόμα περισσότερη ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικές σχέσεις).

Θα εδραιώσετε μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την ευημερία, την αυτοφροντίδα και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα μάθετε να είστε οι δημιουργοί των ονείρων σας και οι στόχοι σας να είναι κομμάτι της πραγματικότητας σας. Θα καλλιεργήσετε μία σταθερή σχέση με τη φωνή σας, τα θέλω σας και το συναίσθημα σας, αποκτώντας τον έλεγχο και για τα δύο. ‘Ετσι, θα ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε ως δυνατά εργαλεία αφύπνισης και δημιουργίας.

Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσετε μέσα μας τον Καινούργιο σας Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα σας πραγματικότητα. Ακριβώς αυτό που αξίζετε!

Θα μεταμορφώσετε το Mindset, τη Νοοτροπία σας, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού σας. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή σας, βήμα βήμα, όπως εσείς την ονειρεύεστε σε όλους τους τομείς! Δημιουργώντας ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσετε τη ζωή που αξίζετε να ζείτε, με τον τρόπο που το επιλέγετε: την ιδανική σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να σας γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια σας, ευημερία για να κάνετε αυτά που αγαπάμε πολύ, υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σας περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλλες του Pelion Homes, στην εκπληκτική αίθουσα μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση. Σας περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς θα ανακαλύπτετε και ξεδιπλώνετε την πιο φωτεινή, δημιουργική και αποφασιστική σας πλευρά.

Σε μία εκπαίδευση αφιερωμένη στα 3 χρυσά κλειδιά της Επιτυχίας: την Ισορροπία, την Ευεξία και την Αφθονία.

——————————————————————————————————————

Οι πρακτικές μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές και εργαστήρια από:

Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)

Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Γιόγκα

Somatic Movement

Dynamic Breathwork

Voice Training Practices

Shamanic Healing Circles

Embodiment Practices    

Mindful Movement & Mindfulnes

Θεραπεία μέσω του Χορού (Πρωτόγονη Έκφραση)

Μύθοι, Τελετουργίες, Αρχέτυπα

Mindful Eating

Θεραπεία μέσω Τέχνης και Έκφρασης

Body Mind Therapy


Αδράξτε την ευκαιρία! Επενδύστε στο δυναμικό σας, στα χαρίσματα σας.
Στην πιο σταθερή σας σχέση.
Στον εαυτό σας!

Πρακτικές Πληροφορίες:

Ημερομηνίες:

5-11 Σεπτεμβρίου 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονή:

Η διαμονή μας θα γίνει σε αυτό το υπέροχο μέρος:

https://www.pelionhomes.com

 

Διατροφή:

Το φαγητό μας θα είναι από αγνά υλικά, από το μποστάνι του κτήματος. Η διατροφή μας θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στα πλαίσια της εκπαίδευσης και αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας της εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Κόστος:

1.160 ευρώ/άτομο

Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στις υπέροχες βίλες του ξενώνα (η κάθε βίλα περιλαμβάνει πάνω από ένα δίκλινο δωμάτιο), το φαγητό και όλα τα μαθήματα και εργαστήρια.

Εάν θέλετε η διαμονή σας να γίνει σε μονόκλινο δωμάτιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού.

Επειδή πραγματικά πιστεύω πως αυτή η εκπαίδευση θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα φέρει σε εσάς θαυμαστά μακροχρόνια αποτελέσματα, σας προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω:

BONUS! Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα γεύματα (Brunch + Βραδινό Γεύμα)

BONUS! Στην τιμή ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το 3day Holistic Lifestyle Retreat

BONUS! Δωράκια Έκπληξη κατά τη διάρκεια του Retreat!

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Eτοιμάσου για την πιο σημαντική επένδυση της ζωής σου!

 

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης προσφέρονται:

Ενεργειακός Καθαρισμός – 30 ευρώ/άτομο (45’, κατόπιν ραντεβού)

Ατομική Συνεδρία Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης  – 50 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Πακέτο 2 συνεδριών: 80 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Σε όλες τις παραπάνω τιμές, δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%


 

Για πληροφόρίες/Εγγραφές:

Έλενα Μουρατίδου

www.elenamouratidou.com

2315 313844 + 6957831647

elena@elenamouratidou.com


Σημειώσεις/Παρατηρήσεις:

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε καλό θα ήταν να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα.

Για να δεσμεύσετε τη θέση σας, απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού των χρημάτων και η αποστολή του αποδεικτικού στο elena@elenamouratidou.com

Tο Transformational LIFE Training© δημιουργήθηκε από την Έλενη Α. Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων

 


 


Είπαν για το πρόγραμμα:

📌Ένα πρόγραμμα βαθύ, μεταμορφωτικό και βιωματικό που σου προσφέρει εκείνες τις τεχνικές που θα σε φέρουν στη ρίζα σου, σε αυτό που πραγματικά είσαι. Εκεί που αναπνέεις, ζεις, απολαμβάνεις, μοιράζεσαι και είσαι ελεύθερος. Είσαι ο δημιουργός της ζωής σου.

Άρτεμις Ανδρικάκη, Θεσσαλονίκη

📌Ένα από τα πιο βαθιά εκπαιδευτικά που έχω κάνει. Ένας πραγματικός θησαυρός εργαλείων για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Για να γίνεσαι ακόμα καλύτερος!

Αλεξάνδρα Παλαντζά, Γύθειο

📌100% βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εσωτερικής ενδοσκόπησης και ενδυνάμωσης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με καταπληκτικούς ανθρώπους.

Απόστολος Βόντας, Θεσσαλονίκη

📌Ήταν μία μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία ζωής. Προτείνω σε όλους τους ανθρώπους να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Το μόνο που θα πω σίγουρα είναι πως θα το ξανακάνω γιατί δεν το χόρτασα. Θέλω κι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα!

Ευαγγελία Γερομανώλη, Θεσσαλονίκη

📌Σε αυτό το εκπαιδευτικό ανακάλυψα τη βαθύτερη φύση μου και ίσως το σκοπό της ζωής μου. Δε θα μπορούσα να τα έχω ανακαλύψει αυτά και να έρθω σε επαφή μαζί τους αν δεν είχα γνωρίσει την Έλενα.

Ιωάννα Δέλλιου, Θεσσαλονίκη

.

Menu