Transform your Life© | 100 hr TRAINING

Γίνε ο ηγέτης της δικής σου ζωής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).

Με μεγάλη χαρά σε προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Στο πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα εσωτερικής ενδυνάμωσης που σου δείχνει τον τρόπο για να αξιοποιήσεις το αστείρευτο δυναμικό σου, τα δυνατά σου σημεία, ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση σου, καλλιεργώντας μία υγιή σχέση με τα όρια, θέτοντας εσένα πρωταγωνιστή της δικής σου ζωής.

  • Μέσα σε αυτές τις εφτά γεμάτες μέρες, περιτριγυρισμένοι από αφθονία στη Φύση του Πηλίου, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, είναι η τέλεια ευκαιρία να έρθεις στην απόλυτη συναισθηματική εναρμόνιση με τη δικιά σου εσωτερική φύση.

Μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές, θα μάθεις πως να απαλλαγείς οριστικά από τις ενοχές και τις σκέψεις που σε γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα. Θα εκπαιδεύσεις το νου σου να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια.

Θα μάθεις να επικοινωνείς ουσιαστικά με την εσωτερική σου υπερδύναμη: ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ! 

Και έτσι, η ποιότητα ζωής σου θα αλλάξει. Όχι απλά προς το καλύτερο. Προς την απόλαυση, προς το ΥΠΕΡΟΧΟ, προς το ΘΑΥΜΑΣΤΟ!

 


 

Τί θα κερδίσεις συμμετέχοντας στο Transform your Life Training;

  • Μέσα από βιωματικές τεχνικές, πρακτικές και εργαστήρια θα μάθεις όλα τα βήματα δράσης για να φέρεις ακόμα περισσότερη ισορροπία, απόλαυση και αρμονία στη σχέση σου με τον εαυτό σου, σε όλους τους βασικούς άξονες της ζωής σου (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικές σχέσεις).
  • Θα εδραιώσεις μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την αυτοφροντίδα και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.
  • Θα μάθεις να είσαι ο δημιουργός των ονείρων σου και οι στόχοι σου να είναι κομμάτι της πραγματικότητας σου. Θα καλλιεργήσεις τη σχέση σου με τη φωνή σου, τα θέλω σου και το συναίσθημα σου, αποκτώντας τον έλεγχο και για τα τρία. ‘Ετσι, θα ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς ως δυνατά εργαλεία αφύπνισης και δημιουργίας της πραγματικότητας μέσα στην όποια αξίζει να ζεις.
  • Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσεις τον Καινούργιο σου Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα σου πραγματικότητα.
  • Θα μεταμορφώσεις το Mindset, τη Νοοτροπία σου, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού σου. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή σου, βήμα βήμα, όπως εσύ την ονειρεύεσαι σε όλους τους τομείς!

Δημιουργώντας ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσεις τη ζωή που αξίζεις. Με τον τρόπο που το επιλέγεις και όχι στο περίπου.

  • Θα μάθεις να δημιουργείς την ιδανική για εσένα σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να σε γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια σου, ευημερία για να κάνεις αυτά που αγαπάς πολύ.
  • Θα φέρεις στη ζωή σου ψυχική υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σε περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλες του Pelion Homes, στην εκπληκτική αίθουσα μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση.

Σε περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς θα ανακαλύπτεις και θα ξεδιπλώνεις την πιο φωτεινή, δημιουργική και αποφασιστική σου πλευρά.


 

Οι πρακτικές μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές και εργαστήρια από:

Wellness + Well-being practices

Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)

Γιόγκα

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Somatic Movement

Dynamic Breathwork

Voice Activation 

Emotional Healing Circles

Embodiment Practices

Sacred Ancient Dance 

Mindful Movement & Mindfulnes

Θεραπεία μέσω του Χορού (Πρωτόγονη Έκφραση)

Μύθοι, Σύμβολα, Τελετουργίες, Αρχέτυπα

Mindful Eating

Θεραπεία μέσω Τέχνης και Έκφρασης

Ecstatic Dance

Body Mind Therapy


Αδράξτε την ευκαιρία! Επενδύστε στο δυναμικό σας, στα χαρίσματα σας.
Στην πιο σταθερή σας σχέση.
Στον εαυτό σας!

 


Πρακτικές Πληροφορίες:

Ημερομηνίες:

1-7 Ιουλίου 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονή:

Η διαμονή μας θα γίνει σε αυτό το υπέροχο μέρος:

https://www.pelionhomes.com


Διατροφή:

Το φαγητό μας παρέχεται από αγνά βιολογικά υλικά, από το μποστάνι του κτήματος. Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούμε είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα πλαίσια της εκπαίδευσης και αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας της εσωτερικής μεταμόρφωσης.

 


Κόστος:

1.350 ευρώ/άτομο

Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στις υπέροχες βίλες του ξενώνα (η κάθε βίλα περιλαμβάνει πάνω από ένα δίκλινο δωμάτιο), το φαγητό, το εγχειρίδιο της εκπαίδευσης, όλα τα μαθήματα και εργαστήρια και προσωπικό mentoring με την υπεύθυνη του προγράμματος.


Επειδή πραγματικά πιστεύω πως αυτή η εκπαίδευση θα μεταμορφώσει τη ζωή σου και θα φέρει σε εσένα θαυμαστά μακροχρόνια αποτελέσματα, σου προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω:

 

 

 

BONUS! Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα γεύματα (Brunch + Βραδινό Γεύμα)

BONUS! Στην τιμή ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το 3day Βe Wellness Retreat.

BONUS! Δωράκια Έκπληξη κατά τη διάρκεια του Retreat!

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Eτοιμάσου για την πιο σημαντική επένδυση της ζωής σου!

 

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης προσφέρονται:

Συνεδρία συντονισμού και αποφόρτισης – 60 ευρώ/άτομο (45’, κατόπιν ραντεβού)

Ατομική Συνεδρία Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης  – 80 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Σε όλες τις παραπάνω τιμές, δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%


 

Για πληροφόρίες/Εγγραφές:

+30 2315150466

elena@elenamouratidou.com


Σημειώσεις/Παρατηρήσεις:

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε καλό θα ήταν να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα.

Για να δεσμεύσετε τη θέση σας, απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού των χρημάτων και η αποστολή του αποδεικτικού στο elena@elenamouratidou.com


Tο Transform your LIFE © | 100hr Training δημιουργήθηκε από την Έλενη Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων

 Είπαν για το πρόγραμμα:

Ένα πρόγραμμα βαθύ, μεταμορφωτικό και βιωματικό που σου προσφέρει εκείνες τις τεχνικές που θα σε φέρουν στη ρίζα σου, σε αυτό που πραγματικά είσαι. Εκεί που αναπνέεις, ζεις, απολαμβάνεις, μοιράζεσαι και είσαι ελεύθερος. Είσαι ο δημιουργός της ζωής σου.

Άρτεμις Ανδρικάκη, Θεσσαλονίκη

Ένα από τα πιο βαθιά εκπαιδευτικά που έχω κάνει. Ένας πραγματικός θησαυρός εργαλείων για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Για να γίνεσαι ακόμα καλύτερος!

Αλεξάνδρα Παλαντζά, Γύθειο

100% βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εσωτερικής ενδοσκόπησης και ενδυνάμωσης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με καταπληκτικούς ανθρώπους.

Απόστολος Βόντας, Θεσσαλονίκη

Ήταν μία μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία ζωής. Προτείνω σε όλους τους ανθρώπους να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Το μόνο που θα πω σίγουρα είναι πως θα το ξανακάνω γιατί δεν το χόρτασα. Θέλω κι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα!

Ευαγγελία Γερομανώλη, Θεσσαλονίκη

Σε αυτό το εκπαιδευτικό ανακάλυψα τη βαθύτερη φύση μου και ίσως το σκοπό της ζωής μου. Δε θα μπορούσα να τα έχω ανακαλύψει αυτά και να έρθω σε επαφή μαζί τους αν δεν είχα γνωρίσει την Έλενα.

Ιωάννα Δέλλιου, Θεσσαλονίκη

 

.

Menu