Transform your Life© | 100 hr TRAINING

Τα 3 Κλειδιά της Ευτυχίας | Ισορροπία, Ευεξία, Αφθονία

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Μία εκπαίδευση μεταμορφωτική σε όλα τα επίπεδα που σας δείχνει τον τρόπο για να αξιοποιήσετε το αστείρευτο δυναμικό σας, τα δυνατά σας σημεία, την ξεχωριστή σας ύπαρξη.

Μέσα σε αυτές τις εφτά γεμάτες μέρες στην άφθονη Φύση του Πηλίου, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, θα έρθετε σε απόλυτη συναισθηματική εναρμόνιση με τη δικιά σας εσωτερική φύση. Θα μάθετε πως να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχές και σκέψεις που σας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα. Θα εκπαιδεύσετε το νου σας να αλλάζει νοοτροπίες και να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν πια.

Θα μάθετε να επικοινωνείτε ουσιαστικά με την εσωτερική σας υπερδύναμη: το υποσυνείδητο σας! 

Και έτσι, η ποιότητα ζωής σας θα αλλάξει όχι απλά προς το καλύτερο. Προς την απόλαυση, προς το ΥΠΕΡΟΧΟ, προς το ΘΑΥΜΑΣΤΟ!


Μέσα από βιωματικές τεχνικές, πρακτικές και εργαστήρια θα μάθετε όλα τα βήματα δράσης για να φέρετε ακόμα περισσότερη ισορροπία, απόλαυση και αρμονία στη σχέση σας με τον εαυτό σας και σε όλους τους βασικούς άξονες της ζωής σας (προσωπικές σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικές σχέσεις).

Θα εδραιώσετε μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την αυτοφροντίδα και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα μάθετε να είστε οι δημιουργοί των ονείρων σας και οι στόχοι σας να είναι κομμάτι της πραγματικότητας σας. Θα καλλιεργήσετε τη σχέση σας με τη φωνή σας, τα θέλω σας και το συναίσθημα σας, αποκτώντας τον έλεγχο και για τα δύο. ‘Ετσι, θα ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε ως δυνατά εργαλεία αφύπνισης και δημιουργίας της πραγματικότητας μέσα στην όποια αξίζει να ζείτε.

Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσετε τον Καινούργιο σας Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα σας πραγματικότητα.

Θα μεταμορφώσετε το Mindset, τη Νοοτροπία σας, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού σας. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή σας, βήμα βήμα, όπως εσείς την ονειρεύεστε σε όλους τους τομείς! Δημιουργώντας ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσετε τη ζωή που αξίζετε να ζείτε, με τον τρόπο που το επιλέγετε και όχι στο περίπου. Θα μάθετε να δημιουργείτε την ιδανική για εσάς σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να σας γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια σας, ευημερία για να κάνετε αυτά που αγαπάτε πολύ, υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σας περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλλες του Pelion Homes, στην εκπληκτική αίθουσα μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση.

Σας περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς θα ανακαλύπτετε και θα ξεδιπλώνετε την πιο φωτεινή, δημιουργική και αποφασιστική σας πλευρά.

Σε μία εκπαίδευση αφιερωμένη στα 3 χρυσά κλειδιά της Ευτυχίας: την Ισορροπία, την Ευεξία και την Αφθονία.

——————————————————————————————————————

Οι πρακτικές μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές και εργαστήρια από:

Wellness + Well-being practices

Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Γιόγκα

Somatic Movement

Dynamic Breathwork

Voice Activation 

Emotional Healing Circles

Embodiment Practices  

Sacred Ancient Dance 

Mindful Movement & Mindfulnes

Θεραπεία μέσω του Χορού (Πρωτόγονη Έκφραση)

Μύθοι, Σύμβολα, Τελετουργίες, Αρχέτυπα

Mindful Eating

Θεραπεία μέσω Τέχνης και Έκφρασης

Ecstatic Dance

Body Mind Therapy


Αδράξτε την ευκαιρία! Επενδύστε στο δυναμικό σας, στα χαρίσματα σας.
Στην πιο σταθερή σας σχέση.
Στον εαυτό σας!

Πρακτικές Πληροφορίες:

Ημερομηνίες:

3-9 Ιουλίου 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονή:

Η διαμονή μας θα γίνει σε αυτό το υπέροχο μέρος:

https://www.pelionhomes.com


Διατροφή:

Το φαγητό μας παρέχεται από αγνά βιολογικά υλικά, από το μποστάνι του κτήματος. Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούμε είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα πλαίσια της εκπαίδευσης και αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας της εσωτερικής μεταμόρφωσης.


Κόστος:

1.200 ευρώ/άτομο

Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στις υπέροχες βίλες του ξενώνα (η κάθε βίλα περιλαμβάνει πάνω από ένα δίκλινο δωμάτιο), το φαγητό, το εγχειρίδιο της εκπαίδευσης, όλα τα μαθήματα και εργαστήρια και προσωπικό mentoring με την υπεύθυνη του προγράμματος.

Εάν θέλετε η διαμονή σας να γίνει σε μονόκλινο δωμάτιο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού.


Επειδή πραγματικά πιστεύω πως αυτή η εκπαίδευση θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα φέρει σε εσάς θαυμαστά μακροχρόνια αποτελέσματα, σας προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω:

BONUS! Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα γεύματα (Brunch + Βραδινό Γεύμα)

BONUS! Στην τιμή ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το 3day Βe Wellness Retreat.

BONUS! Δωράκια Έκπληξη κατά τη διάρκεια του Retreat!

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Eτοιμάστείτε για την πιο σημαντική επένδυση της ζωής σας!

 

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης προσφέρονται:

Συνεδρία συντονισμού και αποφόρτισης – 60 ευρώ/άτομο (45’, κατόπιν ραντεβού)

Ατομική Συνεδρία Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης  – 80 ευρώ/άτομο (60’, κατόπιν ραντεβού)

Σε όλες τις παραπάνω τιμές, δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%


 

Για πληροφόρίες/Εγγραφές:

+30 2315150466

elena@elenamouratidou.com


Σημειώσεις/Παρατηρήσεις:

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε καλό θα ήταν να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα.

Για να δεσμεύσετε τη θέση σας, απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού των χρημάτων και η αποστολή του αποδεικτικού στο elena@elenamouratidou.com


Tο Transform your LIFE © | 100hr Training δημιουργήθηκε από την Έλενη Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων

 Είπαν για το πρόγραμμα:

?Ένα πρόγραμμα βαθύ, μεταμορφωτικό και βιωματικό που σου προσφέρει εκείνες τις τεχνικές που θα σε φέρουν στη ρίζα σου, σε αυτό που πραγματικά είσαι. Εκεί που αναπνέεις, ζεις, απολαμβάνεις, μοιράζεσαι και είσαι ελεύθερος. Είσαι ο δημιουργός της ζωής σου.

Άρτεμις Ανδρικάκη, Θεσσαλονίκη

?Ένα από τα πιο βαθιά εκπαιδευτικά που έχω κάνει. Ένας πραγματικός θησαυρός εργαλείων για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Για να γίνεσαι ακόμα καλύτερος!

Αλεξάνδρα Παλαντζά, Γύθειο

?100% βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εσωτερικής ενδοσκόπησης και ενδυνάμωσης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με καταπληκτικούς ανθρώπους.

Απόστολος Βόντας, Θεσσαλονίκη

?Ήταν μία μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία ζωής. Προτείνω σε όλους τους ανθρώπους να το κάνουν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Το μόνο που θα πω σίγουρα είναι πως θα το ξανακάνω γιατί δεν το χόρτασα. Θέλω κι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα!

Ευαγγελία Γερομανώλη, Θεσσαλονίκη

?Σε αυτό το εκπαιδευτικό ανακάλυψα τη βαθύτερη φύση μου και ίσως το σκοπό της ζωής μου. Δε θα μπορούσα να τα έχω ανακαλύψει αυτά και να έρθω σε επαφή μαζί τους αν δεν είχα γνωρίσει την Έλενα.

Ιωάννα Δέλλιου, Θεσσαλονίκη

.

Menu