Ατομικό Πρόγραμμα: NLP Coaching

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στον εαυτό σου!

Ήρθε η ώρα να “αποδεσμευτείς” από ό,τι σε κρατάει καθηλωμένο σε καταστάσεις που δεν έχεις επιλέξει. Ήρθε η ώρα να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και την αυτοπεποίθηση σου και να υιοθετήσεις καινούργιους, λειτουργικούς και αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας με τον εαυτό σου και τους άλλους, για να δημιουργήσεις τη ζωή σου, όπως σου αξίζει, όπως τη θέλεις πραγματικά.

Είσαι έτοιμος να περάσεις στη δράση.
Να πετύχεις τους στόχους σου και να φέρεις στη ζωή σου μακροχρόνια και ουσιαστικά αποτελέσματα που θα τα απολαμβάνεις κάθε μέρα.

Είμαι εδώ για να σε διευκολύνω. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου τεχνικές, εργαλεία και βήματα δράσης που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τί σε κρατάει πίσω και να το σταματήσεις! Θα σε βοηθήσω να πετυχαίνεις τους δικούς σου στόχους, όπως εσύ τους ορίζεις. Να ζεις ακριβώς όπως θέλεις και όχι στο “περίπου”.


Τι είναι το NLP Coaching;

Το NLP Coaching είναι το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και εσωτερικής μεταμόρφωσης. Είναι ο σχεδιασμός της ζωής που αξίζεις και που ονειρεύεσαι να ζήσεις. Είναι το πρόγραμμα των στόχων σου που γίνονται πραγματικότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο σχεδιασμός της δικής σου στρατηγικής για να δημιουργήσεις μία πραγματικότητα στην οποία τα ηνία τα κρατάς εσύ.

 

Το NLP Coaching είναι ουσιαστικά μία συνέργεια, μία συνεργασία, προσανατολισμένη στα μακροχρόνια αποτελέσματα και τη συστηματική μέθοδο κατά την οποία ο Coach διευκολύνει τoν Coachee στο να απομακρύνει από τη ζωή του οτιδήποτε τον περιορίζει, να ξεκαθαρίσει τo όραμα του και να θέσει στόχους του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Σε τι στοχεύει το NLP Coaching;

Στοχεύει στο να μάθεις τρόπους και τεχνικές για να ζεις μία ευτυχισμένη και ισορροπημένη ζωή. Στο να συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε αποφασίσεις, φτάνει να έχεις τη σωστή στρατηγική, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ριζικές και δύσκολες αλλαγές.

Στοχεύει στη συνειδητοποίηση του ανεξάντλητου δυναμικού που κρύβεις μέσα σου, σου μαθαίνει να μένεις εστιασμένος στο παρόν, εξισορροπεί τη σύνδεση του νου με το σώμα και εστιάζει στη φροντίδα, την αγάπη και την αποδοχή του εαυτού μας.

Είναι ο νέος, υπέροχος, συνειδητός τρόπος να ζεις τη ζωή σου!

To NLP Coaching στοχεύει στην ισορροπία του σώματος, νου και πνεύματος. Δινόντας τις κατάλληλες τεχνικές, υποστηρίζει την εξέλιξη και τους στόχους του εκάστοτε ατόμου. Είναι ένας οδηγός ζωής ειδικά σχεδιασμένος έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορέσει να έρθει σε πλήρη εναρμόνιση και αποδοχή με την αληθινή του φύση, με την απεριόριστη δύναμή του, ζώντας μία ισορροπήμένη καθημερινότητα σε ένα υγιές περιβάλλον.


 

Μέσα από μία κοινή πορεία, προσδιορίζουμε τις ανάγκες σου και αναπτύσσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο που ενσωματώνει όλα τα εργαλεία και βήματα δράσης σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και έναν υγιή τρόπο σκέψης έτσι ώστε:

 • να δομήσεις τη ζωή σου όπως την επιθυμείς
 • να πετύχεις στα επαγγελματικά σου βήματα
 • να αποκτήσεις μία όμορφη συντροφική σχέση
 • να ενδυναμώσεις τη σχέση που ήδη έχεις έτσι ώστε να αισθάνεσαι υπέροχα μέσα σε αυτήν
 • να συνειδητοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία και να τα ενισχύσεις ακόμα περισσότερο
 • να φέρεις διαύγεια στη ζωή σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις
 • να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου ακόμα πιο πολύ
 • να ζήσεις μία ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη νόημα
 • να πετύχεις τους στόχους σου και να δεις να παίρνει “σάρκα και οστά”, αυτό που “θα ήθελες να συμβεί”.
 • να επενδύσεις στην πιο σταθερή και ουσιαστική σου σχέση. Στη σχέση σου με εσένα.

Ποια είναι τα σημεία κλειδιά του NLP Coaching;

 1. Iσορροπία – σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Για μία ζωή γεμάτη απόλαυση και χαρά!
 2. Ευεξία/Ευημερία – για τη δημιουργία νέων συνηθειών που ενισχύουν τη σωματική, ψυχική και νοητική υγεία.
 3. Επιτυχία – επενδύοντας στα δυνατά σου σημεία, δημιουργώντας προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Μία ζωή γεμάτη ιστορίες νίκης!

Πως λειτουργεί;

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει 5 συνεδρίες NLP Coaching.

Όλες οι συνεδρίες έχουν διάρκεια 60’. Αυτό βέβαια, αναδιαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε coachee.

Όλες οι συνεδρίες γίνονται ONLINE σε ώρα και μέρα που έχει συμφωνήσει ο Coach με τον Coachee.

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις στον εαυτό σου!

Κόστος πακέτου 5 συνεδριών (60′): 320 ευρώ

Σημείωση: όταν ολοκληρωθεί το πρώτο πακέτο των 5 συνεδριών, ο Coachee μπορεί να συνεχίσει με μεμονωμένες συνεδρίες μιας και θα έχει ήδη αναπτυχθεί μία σχέση επικοινωνίας μεταξύ μας. 


 

Mεμονωμένη συνεδρία διάρκειας 60′

Κόστος: 80 ευρώ

Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο συνεδριών;

 1. ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία γνωριμίας.
 2. Πακέτο 5 διαδικτυακών συνεδριών Coaching (60′).
 3. Βιωματικές ασκήσεις, εργαλεία και τεχνικές, πριν και μετά από κάθε συνεδρία.
 4. Υποστήριξη στην εξέλιξη και στους στόχους του εκάστοτε ατόμου, χωρίς κριτική και με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
 5. Προτεραιότητα εφ’όρου ζωής στις δράσεις και στα προγράμματα, στα retreats και στις ανοιχτές δωρεάν συναντήσεις/σεμινάρια της Έλενας Μουρατίδου.
 6. Εγγραφή στο δίκτυο των μαθητών και πελατών της Έλενας Μουρατίδου, υποστήριξη στις προσωπικές σας δράσεις και πολλά ετήσια BONUS!

Σε ποιούς απευθύνεται;

☆ Στους αποφασισμένους! Σε εσένα που είσαι έτοιμη να βιώσεις την αλλαγή, την εσωτερική μεταμόρφωση.

☆ Σε εσένα που θέλεις να βρεις το σκοπό της ζωής σου και να τον ακολουθήσεις.

☆ Σε εσένα που θέλεις να είσαι και να παραμείνεις υγιής, σε όλα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό).

☆ Σε εσένα που χρειάζεσαι μία ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

☆ Σε εσένα που ήρθε η ώρα να θέσεις τους στόχους σου και να τους πετύχεις.


Πότε μπορείς να ξεκινήσεις;

Σήμερα! Επικοινώνησε μαζί μου για μία 20′ ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία γνωριμίας.


Μπορώ να εγγυηθώ στο ότι θα δοθούν από εμένα τα καλύτερες τεχνικές και θα δουλέψουμε μαζί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο  προς στην κατευθυνση που θα επιλέξεις.

Θα έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να φέρεις διαύγεια, χαρά, αγάπη στη ζωή σου, σε πλήρη αφθονία.

Από εκέι και πέρα, η δέσμευση και η απόφαση είναι δική σου!

Για να κλείσουμε την πρώτη μας ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου στο elena@elenamouratidou.com 

Κόστος πακέτου 5 συνεδριών: 320 Ευρώ

Η καλύτερη επένδυση της ζωής σου!

Η συνεργασία μαζί σου Έλενα με ξύπνησε ακόμη πιο πολύ! Με έφερες αντιμέτωπη με πολύ βαθιά θέματα και τα αγγίξαμε με τον πιο γλυκό και υγιή τρόπο που εγώ ήθελα και ήμουν διατεθειμένη να τα βιώσω. Τέθηκαν καίρια ερωτήματα για τη ζωή μου και κλίθηκα να πάρω κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αλλάζουν τις επιλογές μου, τις κάνουν πιο συνειδητές, και κατ΄επέκταση αλλάζουν τη ζωή μου προς το καλύτερο και πιο ποιοτικό. Η επαφή μαζί σου είναι θεραπευτική και οι τεχνικές σου έφεραν άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μου. Αισθάνθηκα περισσότερη εμπιστοσύνη με εμένα, διαύγεια και πως τα συναισθήματά μου είναι αποδεκτά και έγκυρα.

Ιωάννα Δέλλιου, Θεσσαλονίκη


 

Ευχαριστώ για όλα!!!! Αγάπησα αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε στις συνεδρίες, αγάπησα εσένα Έλενα, αγάπησα ΕΜΕΝΑ, τον διπλανό μου, την φύση. Αγάπησα την φύση μου. Ό,τι και να πω πραγματικά δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος. Αλλά μόνο να το νιώσει. Αυτό που ένιωσα εάν του έδινα μορφή, θα ήταν η Α Π Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ω Σ Η. Είναι συγκινητικό. Όσα βίωσα ήταν αληθινά. Ήταν μέσα από την καρδιά μου. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω, δύναμη και περηφάνεια!!!!!

Μυρτώ Μαντούση, Πρέβεζα


 

Η ατομικές συνεδρίες που έκανα με την Έλενα ήτανε μία εμπειρία που μου προσέφερε πάρα πολλά εφόδια. Προχώρησα σε πολλές ανακαλύψεις για τον εαυτό μου και ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο οποίο η Έλενα με βοήθησε να αποκαλύψω σιγά-σιγά πτυχές του εαυτού μου, να μάθω να διαχειρίζομαι καταστάσεις, να θέτω στόχους και να δημιουργώ τη ζωή που εγώ θέλω. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και αισθάνομαι πιο πλήρης από ποτέ!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Έλενα για όλα!

Ελένη Μισαηλίδου, Γερμανία


Οι συνεδρίες με την Έλενα ήταν δώρο στον εαυτό μου. Σκοπός ήταν να μπουν οι σκέψεις μου σε τάξη και να κάνω επαγγελματική αλλαγή. Η Έλενα με πρακτικά εργαλεία με βοήθησε να αλλάξω αποδυναμωτικές πεποιθήσεις και συνήθειες. Ξεπέρασα περιοριστικά μοτίβα και βρήκα την αυτοπεποίθηση να διεκδικίσω τη ζωή που μου αξίζει!

Ανθή Μάλτα, Θεσσαλονίκη


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν μια πρωτόγνωρη και άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ενίσχυσε την άποψη μου πως η ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που εμείς βλέπουμε τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω μας και μου πρόσφερε κάποια εργαλεία για να μπορώ σε καθημερινή βάση να σκέφτομαι, να λειτουργώ και να λέω πράγματα που θα με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Η Έλενα Μουρατίδου είναι μια ήρεμη αλλά καθηλωτική γυναίκα που λατρεύει να μοιράζεται τις γνώσεις της προκειμένου οι «μαθητές» της να ανακαλύπτουν το δρόμο περπατώντας.

Έλενα Ζαφειριάδου, Θεσσαλονίκη


Η συνεργασία μου μαζί σου, Έλενα είναι πάντα εμπνευστική! Μοιράζεσαι απλόχερα ό,τι εργαλεία έχεις και με βοηθάει να βλέπω τη σπίθα μέσα μου, να την κρατάω, να την μετατρέπω σε αυτό που εγώ επιλέγω και έχω την ευθύνη.

Ιωάννα Σταματάκη, Θεσσαλονίκη


Σε μια δύσκολη γεμάτη προκλήσεις περίοδο της ζωής μου επέλεξα να αλλάξω. Γιατί όταν αλλάζεις αλλάζουν όλα γύρω σου. Και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου. Σε εμπιστεύτηκα απόλυτα Έλενα γιατί είσαι η καλύτερη. Έχεις έναν χαρισματικό τρόπο να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις τεχνικές σου και να δουλεύεις με κάθε έναν βαθειά εσωτερικά. Μπαίνοντας σε αυτήν την μεταμορφωτική διαδικαδία μου έδειξες και ξεκλείδωσες

δυναμικές που ούτε η ίδια ήξερα οτι διαθέτω. Μου έμαθες πως να με αγαπώ. Και έχω τόσα εργαλεία για να συνεχίσω. Απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτό το ταξίδι και για κάθε ταξίδι μαζί σου.

Γεύση Τουρούτογλου, Θεσσαλονίκη

Οι ατομικές συνεδρίες με την Έλενα ήταν ένα δώρο, που έκανα στον εαυτό μου και ήταν το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσα να κάνω. Είχα έναν πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό λόγο και στόχο, που χωρίς την βοήθεια της Έλενας, θα δυσκολευόμουν να πετύχω. Μου έδωσε τα κατάλληλα εργαλεία, για να ανταπεξέλθω και να διαχειριστώ το νου μου και τα συναισθήματά μου. Εργαλεία, που ακόμα και μετά την επίτευξη του στόχου μου, εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Ευγνώμων για ό,τι μου προσέφερε!
Νικολία Σαραντοπούλου, Καλαμάτα
Menu