Είμαι η Έλενα Μουρατίδου, International Well Being Coach (NLP Master Trainer + Senior Yoga Trainer). Ξεκίνησα τις σπουδές μου πάνω στη Δίοικηση Επιχειρήσεων (BA) και ολοκλήρωσα το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (BA, MA), στη Γαλλία πάνω στην οργάνωση εκδηλώσεων και την αισθητική του κινηματογράφου.

Ταξιδεύοντας στην Ινδία, στην Ιαπωνία, στην Ταυλάνδη  και στην Ινδονησία, εκπαιδεύτηκα στην Επιστήμη της Γιόγκα και του Διαλογισμού και ζώντας στη Νέα Υόρκη και στην Κολομβία, συνέχισα την εκπαίδευση μου δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους και οργανισμούς γιόγκα παγκοσμίως. (Yoga Alliance USA ERYT500, Bihar School of Yoga, Dharma Yoga Center, Inner Paradise).

Το 2012 ίδρυσα την Anahata Yoga Academy, μία αναγνωρισμένη διεθνώς ακαδημία εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα.
Η μεγάλη μου αγάπη για τον άνθρωπο και την εξέλιξη του, με οδήγησε σε εκπαιδεύσεις, πάνω στη Θεραπεία του Τραύματος (Peter Levine), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Transformation Academy USA), στη Θεραπεία του Σώματος(Certified Body Therapist – Karen Wells USA) και στη Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης.

Το ταξίδι μου στην προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση συνεχίστηκε μέσα από την εκπαίδευση μου στη μελέτη του Εγκεφάλου και Υποσυνειδήτου μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Master NLP Trainer, Time-Line Therapy©, Hypnotherapy©, Association of NLP | 
Τhe American Board of NLP), του mBraining©(Multiple Brains Integrative Techniques), του Mindfulness (MBSR, Brown University USA) και της Επιστήμης της Ευζωίας (Yale University).

Συνέχισα επενδύοντας σε εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στο Life Coaching(Transformation Academy, USA) και σε παγκοσμίου φήμης ψυχολογικές προσεγγίσεις που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και επικοινωνία, παρακολουθώντας προγράμματα του Antony Robbins, Robin Sharma, Marshall Goldsmith.
Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που επιθυμούν και να ζουν μία ζωή γεμάτη σωματική και ψυχική υγεία, ευεξία και ευημερία.

Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου,
έχει βοηθήσει εκατοντάδες
ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα
που επιθυμούν και να ζουν μία ζωή γεμάτη σωματική
και ψυχική υγεία, ευεξία και ευημερία.

Προσφέρω ατομικές συνεδρίες και ομαδικά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, ατομικά μαθήματα γιόγκα και mindfulness καθώς και σεμινάρια ευεξίας και αυτοβελτίωσης. Είμαι σταθερή συνεργάτιδα της WorkWell και έχω συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Siemens, Parabita, Enel, Vilabs, Premium Wellness, Yδροδιαχείριση ΕΠΕ, Shneider, Ristart, Admine, Νovo Nordisk,Act. Συνεργάζομαι με το κολλέγιο Δελασάλ σε προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού, με το American College of Thessaloniki και με το Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος.

Μέσα από την επιθυμία μου για προσφορά, αρθρογραφώ σε γνωστά ελληνικά έντυπα και στο blog μου, μοιράζομαι coaching & wellness tips μέσα από το κανάλι μου στο YouTube και οργανώνω Wellness Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για μία συναρπαστική ζωή γεμάτη ευεξία.

Εδρεύοντας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, προσφέρω τις υπηρεσίες μου, διακδικτυακά και δια ζώσης εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα, διδάσκω εκπαιδευτικά προγράμμματα γιόγκα (200 & 500hr YogaAlliance USA®), στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου είναι να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να βρίσκομαι κοντά στη φύση και να ταξιδεύω, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Αληθινά και από καρδιάς.

Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία