Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)

Ατομικές Συνεδρίες NLP Coaching

Τί είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP);

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), είναι μια μεθοδολογία και ένα σύνολο εργαλείων και τεχνικών που μας βοηθάει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας, να δούμε πώς ακριβώς λειτουργούμε, να συνειδητοποιήσουμε τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα μας και να εντοπίσουμε πως λειτουργούν οι άλλοι άνθρωποι γύρω μας.

Νεύρο (Neuro): Το νεύρικο μας σύστημα, το μυαλό, τα μοτίβα σκέψης. Μέσω του νευρικού μας συστήματος αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και μέσω των μοτίβων σκέψης μας, προσδιορίζεται η ζωή μας. Όταν μάθουμε να επηρεάζουμε τη σκέψη μας, τότε αξιοποιούμε τους εσωτερικούς μας πόρους στο μέγιστο.

Γλωσσικός (Linguistic): Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας και με τον εαυτό μας. Κατέχοντας τη δομή της γλώσσας που χρησιμοποιούμε, μεγαλώνει η επιρροή μας στον κόσμο.

Προγραμματισμός (Programming): Τα μοτίβα, τα προγράμματα και οι στρατηγικές που χρησιμοποιούμε εσωτερικά στο μυαλό μας, τα οποία οδηγούν στη συμπεριφορά μας, η οποία οδηγεί στα αποτελέσματα μας. Μαθαίνοντας τον τρόπο σύστασης τους, μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε τι θέλουμε να χρησιμοποιούμε και τι να τροποποιήσουμε.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένα σύστημα τεχνικώς και εργαλείων και μία βαθιά μελέτη του υποδυνείδητου.

 


Τί θα κερδίσεις με το NLP Coaching;

◆ Θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τί γίνεται στα «παρασκήνια» του μυαλού σου αποκτώντας τον έλεγχο στο τιμόνι της ζωής σου.

◆Θα ξεκινήσεις να αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου, χρησιμοποιώντας όλες τις λειτουργίες του εγκεφάλου σου έτσι ώστε να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος/η εσωτερικά.

◆Θα αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου, ξεδιπλώνοντας ακόμα περισσότερο το αστείρευτο δυναμικό σου.

◆Θα αξιοποιήσεις κι άλλο όλες τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες που έχει ο εγκέφαλος σου για να πετύχεις το όραμα και τους στόχους σου.

◆ Θα μάθεις να επικοινωνείς περισσότερο ουσιαστικά με τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και με το περιβάλλον σου (οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό)

◆ Θα φέρεις στη ζωή σου περισσότερη χαρά και απόλαυση και να χτίζεις γέφυρες εμπιστοσύνης και κατανόησης με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

◆ Θα καλωσορίσεις στη ζωή σου περισσότερη υγεία και ευεξία σε πολλαπλά επίπεδα.

◆ Θα συνειδητοποιήσεις ποια «πιστεύω» σου σε βοηθάνε να εξελιχθείς και θα απελευθερωθείς από εκείνα που σε κρατάνε περιορισμένο σε καταστάσεις που δεν επιθυμείς.

◆ Θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σου και να καθοδηγείς τις σκέψεις σου έτσι ώστε να παίρνεις τις πιο αποδοτικές αποφάσεις. (η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι για βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις καθώς και για πετυχημένους επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη!)

 

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: θα ξεκινήσεις να έχεις ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Τα αποτελέσματα που ΕΣΥ επιθυμείς.


 

Γιατί μαζί μου NLP Coaching;

Γιατί πιστεύω σε εσένα και στη δύναμη σου.

Γιατί είμαι εδώ για να σου ανοίξω το δρόμο προς τον εσωτερικό διάλογο που θα σε φέρει σε επαφή με το υπέροχο πλάσμα που είσαι!

Γιατί είμαι εδώ για να σε ακούσω και υποστηρίξω το ταξίδι σου, τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Για να ξετυλίξουμε μαζί όλα τα «δώρα» που κρύβεις μέσα σου και να σε βοηθήσω να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο.

Γιατί είμαι εδώ για να χτίσουμε μαζί μία σχέση εμπιστοσύνης που έχει διάρκεια στο χρόνο. Μια σχέση ουσιαστική που βασίζεται στην εμπιστευτικότητα και στην αμοιβαία κατανόηση.

 

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: για να δεις τα μακροχρόνια αποτελέσματα που σου αξίζουν!

Από εσένα, από τη ζωή σου, από τις σχέσεις σου, από τη δουλειά σου.


 

Πως λειτουργεί;

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει 4 συνεδρίες NLP Coaching.

Η 1η και η 4η συνεδρία (το άνοιγμα και το κλείσιμο) έχουν διάρκεια 90’ και η 2η και 3ηέχουν διάρκεια 60’. Αυτό βέβαια, αναδιαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε coachee.

Σε όλες τις συνεδρίες δουλεύουμε με εργαλεία του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και της Νευροεπιστήμης, της Συναισθηματικής Νοημοσύνης και της Θετικής Ψυχολογίας.

Όλες οι συνεδρίες γίνονται ONLINE σε ώρα και μέρα που έχει συμφωνήσει ο Coach με τον Coachee.

Κόστος πακέτου 4 συνεδριών: 320 Ευρώ

Ήρθε η ώρα να προσφέρεις ένα δώρο από εσένα για εσένα.

Menu