Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επίτευξης Στόχων©

Ατομικό Πρόγραμμα 

Προσωπική Ανάπτυξη και Επίτευξη Στόχων

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.


Τι είναι αυτό το Πρόγραμμα;

Κάποτε, τα πάντα στη ζωή σου φαίνονταν να έβγαζαν νόημα: το δίχτυ ασφαλείας, η ζώνη άνεσης, η σωματική και η συναισθηματική σου κατάσταση, τα πάντα.
Και τότε, υπήρξε αυτό το σημείο καμπής, όπου τίποτα δεν είχε νόημα πια. Ή, σχεδόν τίποτα. Έχασες την ενέργεια σου και τον ενθουσιασμό για την επαγγελματική σου καριέρα, αισθανόσουν συνεχώς ένα κουρέλι, χαμένος/η και χωρίς κανένα κίνητρο.
Ή, μόλις έχασες τη δουλειά σου. Ή έχεις χάσει κάποιον που αγαπούσες βαθιά. Ή, άρχισες να περιβάλλεσαι από τοξικούς ανθρώπους και τοξικές σχέσεις. Ή, ξεκίνησες να αγνοείς τις ανάγκες σου και έδινες όλο σου το χρόνο στους άλλους.
Και τότε άρχισαν οι επιπτώσεις στην υγεία σου -στη φυσική, νοητική και συναισθηματική σου κατάσταση.

Δεν έχει καμία σημασία. Θέλω να πω, έχει, αλλά το σημαντικό είναι ότι είσαι εδώ ΤΩΡΑ.

Είσαι έτοιμος/η να αλλάξεις αυτό που δεν σε εξυπηρετεί πια.
Ένιωσες το κάλεσμα.
Συμβαίνει.

ΤΩΡΑ.

Επίστρεψε τον εαυτό σου πίσω στον εαυτό σου.
Επίστρεψε τη ζωή σου πίσω στον εαυτό σου.
Ξεκίνα να είσαι ερωτευμένος/η με τη δική σου ζωή.

Τη ζωή που σου αξίζει.

Νιώθεις έτοιμος/η; Είσαι έτοιμος/η για τη μεγάλη μεταμόρφωση, αλλά ακόμα, δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Ακόμα κι αν είσαι έτοιμος/η για την αλλαγή, αισθάνεσαι λίγο χαμένος/η; Η πρόθεση είναι εκεί, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει διαύγεια;

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου; 

Πώς μπορείς να οικοδομήσεις ολόκληρη τη ζωή σου με βάση αυτό το σκοπό;
Πώς μπορείς να φέρεις διαύγεια στη αντίληψη σου για να συνειδητοποιήσεις και να βιώσεις το σκοπό της ζωής σου;
Ξέρω πως αισθάνεσαι. Έχω υπάρξει σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Και σε κάποιο σημείο, άκουσα το δικό μου κάλεσμα για τη βαθιά μεταμόρφωση. Περπάτησα σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι που λειτούργησε για μένα 100%.

Από εκείνη την ημέρα, είμαι διαθέσιμη να υποστηρίξω όλους τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα. Να βαδίσουν στο μονοπάτι της αυτοβελτίωσης, ολιστικής μεταμόρφωσης, αυταποδοχής και προσωπικής ανάπτυξης.
Γι ‘αυτό, αυτό το πρόγραμμα είναι ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΟΥ.
Το πιο ισχυρό, ουσιαστικό, βαθύ, μεταμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε μέσα από προσωπική εμπειρία και βαθιά μελέτη.

  • Εάν αισθάνεσαι χαμένος/η, αβέβαιος/η, ανασφαλής, χωρίς κίνητρο, πληγωμένος/η, τραυματισμένος/η, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν χρειάζεσαι περισσότερη διαύγεια σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν θέλεις να δουλέψεις πάνω σε κάποιο τραύμα ή φόβο, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν αισθάνεσαι ότι όλα πηγαίνουν καλά στη ζωή σου, αλλά υπάρχουν ακόμα κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν είσαι έτοιμος/η για μια μεγάλη, τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν αισθάνεσαι το κάλεσμα της προσωπικής μεταμόρφωσης, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν μόλις ξεκίνησες κάτι καινούργιο στη ζωή σου και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Αν ψάχνεις να βρεις το σκοπό της ζωής σου, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα για ΕΣΕΝΑ.
  • Εάν είσαι έτοιμος να γνωρίσεις το εκπληκτικό, όμορφο, έξυπνο, ισχυρό ανθρώπινο πλάσμα που γίνεσαι, τότε μην περιμένεις λεπτό.

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Πώς θα σε βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα;

Αυτό το πρόγραμμα θα σου δείξει πώς να αλλάξεις την ιστορία σου.

?Θα σε βγάλει από τη σύγχυση, το χάος και την αβεβαιότητα, και θα σε οδηγήσει στη διαύγεια, την αυταποδοχή και την αγάπη προς τον εαυτό σου.
?Θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις μέσα στο προσωπικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον.
?Θα σε βοηθήσει να φέρεις ισορροπία στην ψυχική, σωματική και συναισθηματική σου υγεία.
?Θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις το σκοπό της ζωής σου, την αποστολή σου.
?Θα σε εκπαιδεύσει να θέσεις ισχυρούς στόχους και θα σε καθοδηγήσει στη διαδρομή για να τους επιτύχεις.
?Θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ζωή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και κάνει την καρδιά σου ευτυχισμένη.
?Θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις και να ξεμπλοκάρεις τον πιο όμορφο, σίγουρο και ισχυρό εαυτό σου.
?Θα σε καθοδηγήσει να συντονιστείς και να ακούς τη διαίσθηση σου.
?Θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη καθημερινή ζωή.
?Θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις την αναβλητικότητα και να δημιουργήσεις συνέπεια και πειθαρχία στη ζωή σου.
?Θα δημιουργήσει το χώρο για να αφήσει το ΝΕΟ ΕΑΥΤΟ σου να λάμψει!

Αφού ολοκληρώσεις επιτυχώς όλες τις τρεις ενότητες του προγράμματος, θα λάβεις την Βεβαίωση Παρακολούθησης από τη διευθύντρια του προγράμματος και Coach Συμβουλευτικής Διαβίωσης,  Έλενα Μουρατίδου.


Ποια είναι η Διαδικασία;

Αυτό το πρόγραμμα διεξάγεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά σε μορφή βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το προχωρήσεις με τον δικό σου ρυθμό και όπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο. Έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό του προγράμματος για πάντα.

Το Πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 Αυτόνομες Ενότητες. Kάθε ενοτητα χωρίζεται σε 4 αυτόνομα μέρη. Κάθε μέρος περιέχει 6-8 ασκήσεις αυτοβελτίωσης.
Άρα: 3 ενότητες. 4 μέρη/ενότητα. 6-8 ασκήσης/μέρος.


1. Η Ενότητα της Αποδόμησης και της Απελευθέρωσης

Σε αυτή την πρώτη ενότητα, βουτάμε στην τέχνη της αποδόμησης και της απελευθέρωσης. Μαθαίνουμε πώς να αποχωριστούμε όλα τα κομμάτια του εαυτού μας που δεν μας εξυπηρετούν πια. Μαθαίνουμε πώς να απελευθερώνουμε τους εαυτούς μας από τα παλιά τραύματα και μοτίβα συμπεριφοράς που δεν μας είναι πλέον χρήσιμα. Σε αυτήν την ενότητα, πετάμε ό, τι μας χωρίζει συνειδητά και υποσυνείδητα από την Αληθινή μας Φύση.

Δουλεύουμε με διάφορες τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Συμβουλευτικής Διαβίωσης (Life Coaching), Ασκήσεις Αυτογνωσίας, Συναισθηματική Νοημοσύνη καθώς και Ενσυνείδητη Κίνηση (Mindful Movement), Διαλογιστικές Τεχνικές Οραματισμού,  για να προσεγγίσουμε τον πιο πραγματικό, πολύτιμο και αυθεντικό Εαυτό μας.

*Αυτή η ενότητα μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Εξαρτάται από εσένα!

2. Η Ενότητα των Στόχων και Σαφήνειας

Αυτή η δεύτερη ενότητα αφορά στην πραγματοποίηση των πραγματικών σου δυνατοτήτων. Στην πραγματική σου ουσία. Στο σκοπό της ζωής σου. Και στους στόχους που είσαι έτοιμος να θέσεις.

Μέσα από διάφορες τεχνικές θα μπορέσεις να φέρεις τη διαύγεια που χρειάζεσαι στο μυαλό σου και να συνειδητοποιήσεις τον βαθύτερο σκοπό ζωής σου, την αποστολή σου. Θα θέσεις τους στόχους σου με έναν τρόπο ώστε να είναι άκρως επιτεύξιμοι. Η αγάπη προς τον εαυτό, η φροντίδα του εαυτού, η αυτοπεποίθηση και η αυτοδυναμία είναι οι τέσσερις σημαντικές πτυχές στις οποίες επικεντρωνόμαστε σε αυτή την ενότητα.

Μέσω των τεχνικών του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Συμβουλευτικής Διαβίωσης (Life Coaching),των Aσκήσεων Αυτογνωσίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Τεχνικών Mindfulness, της Ενσυνείδητης Κίνησης (Mindful Movement), Διαλογιστικών Τεχνικών Οραματισμού, θα δημιουργήσεις μια ισχυρή, αδιάσπαστη σχέση με την εσωτερική σου δύναμη.

Και ο Νέος, Εκπληκτικός σου Εαυτός θα αρχίσει να λάμπει!

* Αυτή η ενότητα μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες έως και μερικούς μήνες. Εξαρτάται από εσένα!

3. Η Ενότητα της Δράσης και της Αφθονίας

Η τελευταία ενότητα θα σε οδηγήσει στη δράση! Ναι, έχεις δουλέψει σκληρά μέχρι στιγμής. Είσαι αποφασισμένος/η για μια αλλαγή. Και έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μια βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία. Και ναι, αξίζεις να αισθάνεσαι τόσο καλά τώρα. Και το αισθάνεσαι! Ευτυχισμένος/η, δημιουργικός/η, αγαπημένος/η, δυνατός/η.

Έτσι, τώρα είναι η στιγμή να δημιουργήσεις ένα πλάνο και να βάλεις τα πράγματα που έχεις μάθει σε εφαρμογή. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις έναν χάρτη πορείας που μπορείς να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις τη ζωή των ονείρων σου, να πετύχεις τους στόχους σου σε οποιοδήποτε επίπεδο, να ζήσεις το σκοπό της ζωής σου. Μέσω αυτής της χαρτογράφησης των στόχων, θα φτάσεις στον επιθυμητό προορισμό και θα εδραιωθείς στο σκοπό σου.

Δουλεύουμε με διάφορες τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Συμβουλευτικής Διαβίωσης (Life Coaching), Tεχνικές Mindfulness, Breathwork, Συναισθηματική Νοημοσύνη καθώς και Ενσυνείδητη Κίνηση (Mindful Movement), Διαλογιστικές Τεχνικές Οραματισμού,  για να επιτύχουμε τους στόχους και να εδραιώσουμε μία ζωή βασισμένη στη χαρά και στην αφθονία.

* Αυτή η ενότητα μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες. Εξαρτάται από εσένα!


Βασικά σημεία του Προγράμματος:

1. Αποδόμηση των παλαιών τραυμάτων και αποδυνάμωση των παλιών πεποιθήσεων.
2. Ευπλαστότητα του εγκεφάλου και μοτίβα συμπεριφοράς.
3. Η Τέχνη της αποδόμησης και το επόμενο βήμα.
4. Αντιμετώπιση φόβων και αμφιβολιών όταν εμφανίζονται.
5. Η εδραίωση της Αληθινής Φύσης και του Ισχυρού Εαυτού.
6. Δημιουργία υγιών σχέσεων.
7. Δημιουργία υγιών ορίων.
8. Αυτο-φροντίδα. Αυτο-εκτίμηση. Αυτο-πεποιήθηση.
9. Επαναδημιούργία μια ουσιαστικής ζωής.
10. Προσωπική χαρτογράφηση στόχων.

Επιπλέον ΒONUS του προγράμματος:

 

Bonus 1
Εφόσον κάνεις την εγγραφή για ολόκληρο το πρόγραμμα, λαμβάνεις 30′ online Life | Business |NLP Coaching με την Έλενα Μουρατίδου, δημιουργό του προγράμματος.
Σε αυτή την πρώτη συνεδρία, έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις την πρόθεσή σου για αυτό το Πρόγραμμα, τι προσδοκάς και μερικές βασικές πτυχές της ζωής σου έτσι όπως είναι τώρα.

Bonus 2
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ενότητας, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια ακόμη 30΄ online Life | Business |NLP Coaching με την Έλενα Μουρατίδου.
Σε αυτό το σημείο, μπορείς να συζητήσεις τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, τι έχει αλλάξει ήδη, και να ζητήσεις κάποιες οδηγίες για να δεις πώς θα προχωρήσεις από εδώ και πέρα.

Bonus 3
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, έχεις άλλη μια 30΄ online Life | Business |NLP Coaching με την Έλενα Μουρατίδου.
Αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο σε όλη τη διαδικασία. Είναι σημαντικό να συζητήσεις πώς μπορείς να ενσωματώσεις όλη την εμπειρία στην καθημερινή σου ζωή.

Εγγραφή στο Πρόγραμμα:

Συχνές ερωτήσεις:

▪Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα;
Μπορείς να ξεκινήσεις ανά πάσα στιγμή. Εξαρτάται από εσένα.

▪Πότε θα πάρω το υλικό;
Μόλις εγγραφείς στο πρόγραμμα, το υλικό είναι δικός σου για μια ζωή. Μπορείς να επαναλάβεις το πρόγραμμα όσες φορές χρειάζεσαι.
Εάν εγγραφείς μόνο σε μία ενότητα, θα έχεις πρόσβαση στο υλικό αυτής της ενότητας.

▪Μπορείτε να εγγυηθείτε τα αποτελέσματα αυτού του Προγράμματος;
Όχι, δεν μπορώ να εγγυηθώ τα αποτελέσματα, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι θα έχεις τα καλύτερα εργαλεία για να δουλέψεις με όλα όσα χρειάζονται την πλήρη προσοχή σου και να περπατήσεις στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης. Θα έχεις τα εργαλεία για να φέρεις διαύγεια, χαρά, αγάπη στη ζωή σου σε πλήρη αφθονία. Θα αποκτήσεις εκπληκτικά εργαλεία για να αλλάξεις την κάθε ιστορία σου με τον τρόπο που επιλέγεις και να έλξεις στη ζωή σου αυτό που χρειάζεσαι. Χρησιμοποιώντας τα όλα αυτά, αυτός που θα μπορέσει να εγγυηθεί για τα αποτελέσματα είσαι ΕΣΥ!

Η απόφαση είναι δική σου!

Πολιτική Ακύρωσης:

Μετά την αγορά του προγράμματος, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.

 

Tο πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επίτευξης Στόχων© δημιουργήθηκε από την Έλενη Α. Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2019 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu