Trainings

Transform your Life

100hr Training

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το Διεθνή Οργανισμό της Yoga Alliance USA στην κατηγορία Continuing Education (YACEP 100 ώρες).
Με μεγάλη χαρά σε προσκαλώ σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ!

Γίνε ο ηγέτης της δικής σου ζωής.

Στο πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα εσωτερικής ενδυνάμωσης για σένα που θέλεις να είσαι πιο ευτυχισμένος, πιο δυνατός και πιο τολμηρός. Για εσένα που θέλεις να μάθεις τον τρόπο να ενδυναμώσεις την αυτοπεποίθηση σου, να  καλλιεργήσεις μία υγιή σχέση με τα όρια.

Για σένα που ήρθε η ώρα να γίνεις ο πρωταγωνιστής της δικής σου ζωής.

Τί είναι το Transform your LIFE;

Είναι μία εκπαίδευση πολύ ξεχωριστή. Μέσα από τις βιωματικές πρακτικές των εφτά ημερών, φτάνεις στο δικό σου αποκορύφωμα, στη δική σου υπέροχη εκδοχή και δημιουργείς μία ζωή γεμάτη ΝΟΗΜΑ μέσα στην οποία νιώθεις χορτάτος και πλήρης.

Transform your LIFE σημαίνει το  να απαλλαγείς οριστικά από τις ενοχες, από φόβους, από σκέψεις που σε γεμίζουν τοξικά συναισθήματα. Από οτιδήποτε σε κρατάει μακριά από την υγεία που σου αξίζει να έχεις. 

Θα εκπαιδεύσεις το νου σου να απελευθερώνεται από πεποιθήσεις που δεν τον εξυπηρετούν.

Θα μάθεις να επικοινωνείς ουσιαστικά με την εσωτερική σου υπερδύναμη: ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ! Και να έλκεις κοντά σου όλα όσα χρειάζεσαι.

Και έτσι, η ποιότητα ζωής σου θα αλλάξει. Όχι απλά προς το καλύτερο.
Προς την απόλαυση, προς το ΥΠΕΡΟΧΟ, προς το ΘΑΥΜΑΣΤΟ!

Προς τη ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ζωή που σου αξίζει να απολαμβάνεις.

Τί θα κερδίσεις
συμμετέχοντας στο
Transform your LIFE | 100hr Training

Θα μάθεις όλα τα βήματα δράσης για να φέρεις ακόμα περισσότερη ισορροπία, απόλαυση και αρμονία στη σχέση σου με τον εαυτό σου, στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. 

Θα εδραιώσεις μία σταθερή σχέση με την ευεξία, την αυτοφροντίδα και την υγεία σε σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα σε αγαπήσεις ΠΟΛΥ και ουσιαστικά. 

Θα μάθεις να είσαι ο δημιουργός των ονείρων σου και οι στόχοι σου να είναι κομμάτι της πραγματικότητας σου. Θα καλλιεργήσεις μία άριστη σχέση σου με τις ανάγκες σου, τα θέλω σου και το συναίσθημα σου. ‘Ετσι, θα ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς ως δυνατά εργαλεία δημιουργίας της πραγματικότητας μέσα στην όποια αξίζει να ζεις.

Θα μάθεις να δημιουργείς ευκαιρίες μέσα στις “δυσκολίες”, τολμώντας να ζήσεις τη ζωή που αξίζεις. Με τον τρόπο που το επιλέγεις και όχι στο περίπου.

Αφήνοντας πίσω, “σπάζοντας” παλιά, επαναλαμβανόμενα μοτίβα, θα καλλιεργήσεις τον Καινούργιο σου Εαυτό, που θα ζει απολαμβάνοντας τη νέα σου πραγματικότητα.

Θα μεταμορφώσεις το Mindset, τη Νοοτροπία σου, μεταμορφώνοντας το σε Νοοτροπία Αφθονίας προς όλες τις πτυχές του εαυτού σου. Έλκοντας τελικά, δημιουργώντας, τη ζωή σου, βήμα βήμα, όπως εσύ την ονειρεύεσαι σε όλους τους τομείς!

Θα λάβεις όλα τα εφόδια για να γίνεις ένας εξαιρετικός επαγγελματίας αποκτώντας τα κατάλληλα leadership skills, όπου και να εργάζεσαι.

Θα μάθεις να δημιουργείς την ιδανική για εσένα προσωπική σχέση, μία επαγγελματική δραστηριότητα που να σε γεμίζει, μία όμορφη επικοινωνία με την οικογένεια σου, ευημερία για να κάνεις αυτά που αγαπάς πολύ.

Θα εμβαθύνεις πολύ στη γιόγκα και στις απόκρυφες πρακτικές της είτε σαν δάσκαλος είτε σαν ασκούμενος.

Θα φέρεις στη ζωή σου ψυχική υγεία σε όλα τα επίπεδα!

Σε περιμένω σε αυτήν την εκπαίδευση ΖΩΗΣ στο ονειρεμένο Πήλιο, στις υπέροχες βίλες του Pelion Homes, στην εκπληκτική αίθουσα μέσα στο βουνό με θέα τη θάλασσα, στα γαλάζια νερά, στη μαγική φύση. 

Σε περιμένω για εκδρομές και εξορμήσεις στα όμορφα μέρη του μαγικού αυτού βουνού, καθώς θα ανακαλύπτεις και θα ξεδιπλώνεις την πιο φωτεινή, δημιουργική και αποφασιστική σου πλευρά.

Οι πρακτικές μας συμπεριλαμβάνουν τεχνικές και εργαστήρια από:

Wellness + Well-being practices

Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)

Γιόγκα

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Mindful Movement

Breathwork

Voice Activation

Healing Circles

Embodiment Practices

Free Form Dance

Mindfulness

Θεραπεία μέσω του Χορού (Πρωτόγονη Έκφραση)

Μύθοι, Σύμβολα, Τελετουργίες, Αρχέτυπα

Mindful Eating

Θεραπεία μέσω Τέχνης και Έκφρασης

Ecstatic Dance

Cacao Ceremony

Επένδυσε στην πιο σταθερή σου σχέση.
Στη σχέση σου με τον εαυτό σου!

Διαμονή

Η διαμονή μας θα γίνει σε αυτό το υπέροχο μέρος

www.pelionhomes.com

Διατροφή

Το φαγητό μας παρέχεται από αγνά βιολογικά υλικά, από το μποστάνι του κτήματος. Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούμε είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα πλαίσια της εκπαίδευσης και αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας της εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Kόστος

Το κόστος περιλαμβάνει τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στις υπέροχες βίλες του ξενώνα (η κάθε βίλα περιλαμβάνει πάνω από ένα δίκλινο δωμάτιο), το φαγητό, το εγχειρίδιο της εκπαίδευσης, όλα τα μαθήματα και εργαστήρια και προσωπικό mentoring με την υπεύθυνη του προγράμματος. 

1.350 ευρώ/άτομο 

Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% 

Για πληροφορίες/Εγγραφές:

+30 2315150466
[email protected]

Σημειώσεις/Παρατηρήσεις

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος, οπότε καλό θα ήταν να δεσμεύσετε τη θέση σας άμεσα. Για να δεσμεύσετε τη θέση σας, απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού των χρημάτων και η αποστολή του αποδεικτικού στο [email protected]

Tο Transform your LIFE © | 100hr Training δημιουργήθηκε από την Έλενη Μουρατίδου, τον Ιανουάριο 2020 και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων

Επειδή πραγματικά πιστεύω πως αυτή η εκπαίδευση θα μεταμορφώσει τη ζωή σου και θα φέρει σε εσένα θαυμαστά μακροχρόνια αποτελέσματα, σου προσφέρω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω:

BONUS!

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα Brunch + βραδινό γεύμα

BONUS!

Στην τιμή ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το 3days Be Wellness Retreat.

BONUS!

Δωράκια Έκλπηξη
κατά την διάρκεια του Retreat!

Eτοιμάσου για την πιο σημαντική επένδυση της ζωής σου!

Είπαν για το πρόγραμμα:

Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία