6 τρόποι για να αγαπήσεις κι άλλο τον εαυτό σου

H πιο σταθερή σου σχέση είναι αυτή που χτίζεις, κάθε μέρα, με τον εαυτό σου. Και όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και αυτή, θέλει φροντίδα, αποδοχή και την προσοχή σου!

Να σε αγαπάς.

Να σε φροντίζεις.

Να κρατάς την ενέργεια σου ψηλά.

Δε γίνεται να είσαι μόνιμα διαθέσιμος για όλους τους άλλους και όχι για τον εαυτό σου.

  1. Εστίασε σε αυτό που θέλεις πραγματικά. Να σε ακούς, να μιλάς με τον εαυτό σου, κάθε μέρα.
  2. Επένδυσε σε εσένα, είναι η πιο σταθερή και κερδοφόρα επένδυση που μπορείς να κάνεις. Επένδυσε στην υγεία σου, στην ευεξία σου, στην προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη, στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σου, στην καριέρα σου.
  3. Συμφιλιώσου με την πραγματικότητα σου, όπως είναι αυτήν την στιγμή. Με όλα αυτά τα κομμάτια του ταξιδιού σου, που σε έχουν φέρει στο σημείο αυτό σήμερα. Είναι μέρος της ζωής σου και όλα σου έχουν διδάξει πολλά. Η αποδοχή φέρνει μεγάλη ηρεμία.
  4. Βεβαιώσου πως οι σχέσεις σου, οι σκέψεις σου, οι εικόνες που προσλαμβάνεις κάθε μέρα, είναι ενδυναμωτικές. Κράτησε μακριά οτιδήποτε τοξικό και αποδυναμωτικό και δώσε ακόμα περισσότερο αξία στο δίκτυο των ανθρώπων που είναι δίπλα σου. Δες το σχετικό άρθρο. 
  5. Εστίασε σε όλα αυτά που κάνεις πραγματικά καλά! Είναι πιο πολλά από όσα νομίζεις όταν μάθεις, εκπαιδεύσεις το νου σου δηλαδή να κοιτάει προς αυτά.
  6. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Δεν βγάζει πουθενά. Αντί αυτού, συγχώρεσε τον εαυτό σου και συνέχισε εστιασμένος προς το στόχο σου, τα κίνητρα σου, την πρόθεση σου.

Υπάρχουν και δύσκολες μέρες, αναπόφευκτα. Δες τί να κάνεις τις δύσκολες μέρες.

Περήφανος για το μονοπάτι σου, τη ζωή σου ως τώρα.

Γίνεται! Αρκεί να το πιστέψεις και να περάσεις στη δράση!

❗️Θυμήσου: είμαι εδώ, για να δούμε μαζί πως μπορούν όλα αυτά να γίνουν η δική σου πραγματικότητα, μέσα σε μία ζωή που ο δημιουργός της θα είσαι εσύ!

Coach προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης


Ξεκίνα σήμερα συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης για να αποκτήσεις την ιδανική σχέση με τον εαυτό σου, μία σχέση γεμάτη αυτοπεποίθηση, σεβασμό, κατανόηση και πολύ πολύ φροντίδα!

Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες.

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία