Ατομικό Πρόγραμμα: On Μindfulness©

Ατομικές Συνεδρίες Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)
Η Δύναμη του Τώρα

 

Πώς θα ήταν η ζωή σου αν απολάμβανες το παρόν χωρίς να σε αγχώνει μόνιμα το τί θα συμβεί στο μέλλον; Πόσο πιο όμορφη θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να εστιάσεις στα “θαύματα” του τώρα και όχι στις συνθήκες που νομίζεις πως χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος! Έτσι, θα έφτιαχνες και το μέλλον, με τον πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Γίνεται, υπάρχει τρόπος!

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα on Mindfulness© βασίζεται πάνω στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα MBSR (Mindfulness Brain Stress Reduction Training), που σχεδίασε ο διεθνούς φήμης καθηγητής Ιατρικής και δημιουργός του κέντρου Mindfulness in Medicine, Health Care, and Society στο University of Massachusetts Medical School, Jon Kabat-Zinn.

Mέσα από τεχνικές ενσυνειδητότητας, μαθαίνουμε να εστιάζουμε στη δύναμη που έχει η παρούσα στιγμή, το παρόν, που όταν ειναι ανεπηρέαστο από σκέψεις και ανησυχίες που αφορούν στο παρελθόν ή στο μέλλον, μας βοηθάει να δομήσουμε μία πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι πρακτικές ενσυνειδητότητας και ενεργητικού οραματισμού που θα δοθούν από εμένα, θα σε υποστηρίξουν όσο και για όσο χρειαστεί, έτσι ώστε να μάθεις να ζεις μία συνειδητή ζωή, να παίρνεις συνειδητές αποφάσεις, να μάθεις να διαχειρίζεσαι “δύσκολες” συναισθηματικές καταστάσεις και σκέψεις.

Το Mindfulness, σαν μία απόφαση ζωής, είναι αποδεδειγμένα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φέρεις στη ζωή σου περισσότερη διαύγεια, να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου και να αντιμετωπίζεις τις στρεσογόνες καταστάσεις και τα “σκαμπανεβάσματα” της διάθεσης με αυτοκυριαρχία. Έτσι, θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα και στην προσωπική σου ζωή.


Πως λειτουργεί;

Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει 8 συνεδρίες Mindfulness και Ενεργητικού Οραματισμού.

Οι 8 συνεδρίες έχουν διάρκεια 40’.

Όλες οι συνεδρίες γίνονται ONLINE σε ώρα και μέρα που έχει συμφωνήσει ο Coach με τον Coachee.

Ήρθε η ώρα να προσφέρεις ένα δώρο από εσένα για εσένα!

 


Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο συνεδριών;

  1. ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία γνωριμίας.
  2. Πακέτο 8 διαδικτυακών συνεδριών Mindfulness και Ενεργητικού Οραματισμού.
  3. Βιωματικές ασκήσεις, εργαλεία και τεχνικές, πριν και μετά από κάθε συνεδρία.
  4. Υποστήριξη στην εξέλιξη και στους στόχους του εκάστοτε ατόμου, χωρίς κριτική και με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
  5. Προτεραιότητα εφ’όρου ζωής στις δράσεις και στα προγράμματα, στα retreats και στις ανοιχτές δωρεάν συναντήσεις/σεμινάρια της Έλενας Μουρατίδου.
  6. Εγγραφή στο δίκτυο των μαθητών και πελατών του Holistic Lifestyle, υποστήριξη στις προσωπικές σας δράσεις και πολλά ετήσια BONUS!

Σε ποιούς απευθύνεται;

☆ Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να βιώσουν την αλλαγή, την εσωτερική μεταμόρφωση.

☆ Σε αυτούς που είναι έτοιμοι να εισάγουν στη ζωή τους την τέχνη του Mindfulness και του Ενεργητικού Οραματισμού.

☆ Σε αυτούς που θέλουν να είναι και να παραμείνουν υγιείς και σε όλα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό).

☆ Σε αυτούς που θέλουν να μάθουν να αποβάλλουν το άγχος και το στρες από τη ζωή τους, μετουσιώνοντας το σε δημιουργική δράση.


Πότε μπορεί να ξεκινήσει κανείς;

Σήμερα! Επικοινώνησε μαζί μου για μία 20′ ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία γνωριμίας.


 

Μπορώ να εγγυηθώ στο ότι θα δοθούν από εμένα τα καλύτερες τεχνικές και θα δουλέψουμε μαζί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο  προς στην κατευθυνση που θα επιλέξεις.

Θα έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να φέρεις διαύγεια, χαρά, αγάπη στη ζωή σου, σε πλήρη αφθονία.

Από εκέι και πέρα, η δέσμευση και η απόφαση είναι δική σου!

Για να κλείσουμε την πρώτη μας ΔΩΡΕΑΝ 20′ συνεδρία επικοινώνησε μαζί μου στο elena@elenamouratidou.com 

Κόστος 8 μαθημάτων: 290 Ευρώ

Το πρόγραμμα On Mindfulness© δημιουργήθηκε από την Ελένη Α. Μουρατίδου το Σεπτέμβριο 2020 και προστατεύεται από τον νόμο υπέρ των πνευματικών δικαιωμάτων.

Menu