Ο πιο αποδοτικός τρόπος για έξτρα δόση αυτοπεποίθησης.

Έχεις συνειδητοποιήσει πως στους περισσότερους από εμάς είναι πιο εύκολο να εστιάζουμε στα αρνητικά -τα δικά μας και των άλλων, παρά στα όμορφα και στα θετικά; Εστιάζουμε στις αδυναμίες μας, τις προβάλλουμε, τις συζητάμε ενώ μας είναι δύσκολο να παραδεχτούμε όλα αυτά τα πολλά -γιατί είναι πολλά! Πράγματα που κάνουμε καλά, είναι τα δυνατά μας σημεία, οι αρετές μας.

Και ακριβώς αυτό βλέπουμε και στους γύρω μας. Ατέλειες.

Όταν συνέχεια εστιάζεις στο «κομμάτι που λείπει», σε αυτό που δεν κάνεις καλά, σε αυτό που δε σου αρέσει πάνω σου, τότε η αυτοπεποίθηση σου, κλονίζεται και πέφτει. Τί μπορείς να κάνεις για να έχεις μία ισχυρή αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να είσαι αυτός ο άνθρωπος για τις ζωές των άλλων που πραγματικά θα τους εξυψώνει και θα τους ενδυναμώνει;

Στον εγκέφαλο σου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια. Του αρέσει να ταξιδεύει από σκέψη σε σκέψη. Έτσι κι εσύ, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το νου σου από τη σκέψη που δεν σε εξυπηρετεί και να την κατευθύνεις σε μία άλλη σκέψη, περισσότερο ευχάριστη για εσένα. Όσο πιο πολλές φορές, περπατήσει ο εγκέφαλος σου αυτήν τη διαδρομή, τόσο πιο εύκολο θα γίνει για εσένα να επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά. Να γίνει μία συνήθεια.

Αντί να εστιάζεις σε αυτό που δεν κάνεις καλά, σε αυτό που εσύ θεωρείς ατέλεια, εστίασε σε αυτά που κάνεις καλά και φρόντισε να τα ενισχύσεις ακόμα πιο πολύ.

Κάθε βράδυ, φτιάχνε μία λίστα με όλα τα πράγματα που έκανες καλά μέσα στη μέρα σου. Εστιάσε ακόμα και στα πιο μικρά, σε αυτά που σου μοιάζουν ασήμαντα. Δεν είναι! Έτσι ακριβώς προπονείς τον εγκέφαλο σου να εστιάζει εκεί που του ορίζεις εσύ και όχι εκεί που εκείνος ανεξέλεγκτα θέλει.

Εστίασε στα δυνατά σου σημεία, στις δεξιότητες σου, σε όλα αυτά που σε κάνουν τον υπέροχο άνθρωπο που είσαι.

Και ακριβώς αυτά, ξεκίνα να βλέπεις και στους άλλους. Τα όμορφα, θετικά τους σημεία. Την ομορφιά γύρω σου.

Κυρίως μέσα σου!

 

Γίνεται! Αρκεί να το πιστέψεις και να περάσεις στη δράση!

❗️Θυμήσου: είμαι εδώ, για να δούμε μαζί πως μπορούν όλα αυτά να γίνουν η δική σου πραγματικότητα, μέσα σε μία ζωή που ο δημιουργός της θα είσαι εσύ!


Ξεκίνα σήμερα συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης για να αποκτήσεις την ιδανική σχέση με τον εαυτό σου, μία σχέση γεμάτη αυτοπεποίθηση, σεβασμό, κατανόηση και πολύ πολύ φροντίδα!

Διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες.

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία