Η προσέγγιση μου

Μέσα από τις ατομικές συνεδρίες και τα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, σε υποστηρίζω με κάθε τρόπο για να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο τις απεριόριστες δυνατότητες σου, να πάρεις στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής σου, να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, να πετύχεις τους στόχους σου ζώντας μία ακόμα περισσότερο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.

Mέσα από την ανάπτυξη μίας ισότιμης σχέσης συνεργασίας μεταξύ μας, δημιουργείται ο κατάλληλος χώρος για την προσωπική ανάπτυξη που εσύ επιθυμείς, απολαμβάνοντας τα αποτελέσματα που σου αξίζουν!  

Έχεις σκεφτεί ποιες είναι οι πιο “έντονες” και επίμονες σκέψεις σου και πώς αυτές επηρρεάζουν τις αποφάσεις σου; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τί συνέπειες έχει στη ζωή σου η γλώσσα που χρησιμοποιείς όταν μιλάς; Γνωρίζεις τη δύναμη της καθημερινής σου ρουτίνας στη σχέση σου με τον εαυτό σου και τους γύρω σου;

Ποια είναι τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σου και πώς αυτά αυτά σχετίζονται με την αυτοπεποίθηση και τους στόχους σου; Ποιος είναι ο εσωτερικός σου διάλογος κάθε μέρα και με ποιους τρόπους μπορεί να σε ενδυναμώνει;

Έχεις ήδη έναν ολόκληρο θησαυρό μέσα σου! Μαζί θα μάθουμε να τον χρησιμοποιούμε προς όφελος σου!

Με τη δική μου υποστήριξη και καθοδήγηση, θα ενσωματώσεις όλα τα απαραίτητα βήματα δράσης στην καθημερινότητα σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιληφθείς ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα σου, την αξία και δύναμη σου, να μάθεις να ζεις την κάθε στιγμή, να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή.  Να νιώθεις αποδοχή και αγάπη για αυτό που είσαι και για όλα αυτά τα θαυμαστά που έχεις καταφέρει. Να γιορτάζεις τις νίκες σου και να συνειδητοποιήσεις τί κάνεις πολύ καλά, έτσι ώστε να το ενισχύσεις ακόμα περισσότερο!

Θα δημιουργήσεις ένα καινούργιο σύστημα ενδυναμωτικών πεποιθήσεων σύμφωνα με τις δικιές σου επιθυμίες και θα ενισχύσεις πιο πολύ την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου. Θα συνειδητοποιήσεις τις τεχνικές και τα μοτίβα σου που δουλεύουν καλά και θα τα ενισχύσεις έτσι ώστε να λειτουργούν ακόμα καλύτερα.

Μέσα από το ολοκληρωμένο σύστημα προσωπικής ανάπτυξης που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεσμεύομαι να προσφέρω πάντα τις υπηρεσίες μου στο δρόμο της προσωπικής εξέλιξης και της επικοινωνίας με τον αστείρευτο κόσμο του Υποσυνειδήτου μας.

Κάθε συνεδρία είναι φτιαγμένη με εξειδικευμένη στρατηγική, πολύ μεράκι και μεγάλο ενθουσιασμό για όλα αυτά που θα σου αποκαλύψει για τον ίδιο σου τον εαυτό. Η εσωτερική σου δέσμευση είναι το κλειδί της επιτυχίας και τα μακροχρόνια αποτελέσματα σου, η δική μου δικαίωση!

Εάν λοιπόν, αναζητάς στη ζωή σου θετικές αλλαγές, μία νοοτροπία ανάπτυξης έτσι ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου, περισσότερη αυτοπεποίθηση, υγεία σε όλα τα επίπεδα, ευεξία και ισορροπία, μη χάνεις χρόνο. Ξεκίνα σήμερα το ταξίδι της Προσωπικής Ανάπτυξης!

Το όραμα μου είναι να θριαμβεύσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή όπως σου αξίζει! 

 Είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου;
Τρόποι συνεργασίας:
  1. Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες coaching (NLP | Well-Being Coaching)
  2. Eκπαιδευτικά προγράμματα Προσωπικής Ανάπτυξης
  3. Εξειδικευμένα Προγράμματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού
  4. Εξειδικευμένα εταιρικά προγράμματα (Corporate Wellness Program)
  5. Ατομικά και ομαδικά μαθήματα γιόγκα, mindfulness και διαλογισμού
  6. Εκπαιδευτικά προγράμματα γιόγκα, αυτοβελτίωσης, ολιστικού τρόπου ζωής
  7. Σεμινάρια/Εργαστήρια πάνω στην Προσωπική Ανάπτυξη και τον Ολιστικό Τρόπο Ζωής (εντός και εκτός Ελλάδας)
  8. Retreats πάνω στην Προσωπική Ανάπτυξη και τον Ολιστικό Τρόπο Ζωής (εντός και εκτός Ελλάδας)

Η πρώτη συνεδρία ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ προσφέρεται ως ΔΩΡΟ από εμένα.

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ

 

 

 


Είπαν για εμένα:

Με την Έλενα ανακάλυψα εργαλεία ζωής, δοσμένα με εμπειρία και αγάπη. Ό, τι χρειαζόμουν για να αναγνωρίσω πού βρίσκομαι σε σχέση με την επιθυμία της καρδιάς μου. Ό, τι χρειαζόμουν για να απελευθερωθώ από παλιές ταυτότητες, παλιά πρότυπα που δεν εξυπηρετούσαν πια και να θυμηθώ. Να επιτρέψω στη μεταμόρφωση να συμβεί, στο δικό της χρόνο. Γιατί να αρκούμαστε στην επιβίωση όταν μπορούμε να Ανθίσουμε;

Βασιλική Πεκρίδου (Κοζάνη)


Η Έλενα στέκεται συνοδοιπόρος στο μονοπάτι του καθενός προς την εξέλιξη και την αυτογνωσία! Προσφέρει σε όσους το χρειάζονται κ το θέλουν  μέσα από τις μεταμορφωτικές πρακτικές της, άλλα και τις προσωπικές σήναντησεις όλα τα εργαλεία για την αυτοβελτίωση! Νοιώθοντας βαθιά ευγνωμοσύνη που συναντηθήκαμε μπορώ να πω αμέτρητα ευχαριστώ για όλα όσα προσφέρει από την ψυχή της. Έλενα απλά σε ευχαριστώ που κάνεις αυτό που κάνεις!

Όλγα Κουκογιάννη (Βόλος)


Η Έλενα με βοήθησε να βρω τον άξονα μου, να αναγνωρίσω τα καλά και τα άσχημα στοιχεία του εαυτού μου, να τα αποδεχτώ. Να στρεψω το εσωτερικό μου βλέμμα προς το φως, προς τη γαλήνη.Η πηγαία παιδικότητα που την χαρακτηρίζει και ο καθαρός νους την καθιστούν ιδανική για να βοηθήσει τον καθένα που θέλει να αλλάξει, τον καθένα που θέλει να μεταμορφωθεί.

Γιάννης Αθανασίου (Θεσσαλονίκη)


Μιλώντας για την Έλενα! Την δασκάλα της καρδιάς μου, τον άνθρωπο που εμφανίζεται σαν φάρος στους δρόμους των μαθητών της, σταθερός και φωτεινός προς κάθε κατεύθυνση πάντα εκεί να κρατάει το φως για να να προχωρήσουμε με τόλμη  στο δικο μας μοναδικό μονοπάτι. Μαέστρος της ομάδας με απόλυτη παρουσία, προσωπική  εμπειρια στο  μακρύ μονοπάτι της δικής της καρδιάς  και θάρρος να καθοδηγήσει και να δώσει χώρο σε κάθε μαθητή της. Για όποιον συναντιέται με την ανοιχτή της καρδιά και συμπορεύονται η βουτιά προς τα μέσα είναι ένα ταξίδι μεταμορφωρικό και τόσο υπέροχο. Ευγνωμοσύνη για την αδιαπραγμάτευτη  παρουσία της, δίχως όρους πάντα εκεί.

Μυρτώ Νικολογιάννη (Κύθηρα, Αθήνα)


Elena is extremely intuitive by nature. She has a powerful way to walk along one self through a deep transformational process.  Her presence is also, light, fun, and inspiring.

Amitai Cohen (NYC)


Elena is a very caring presence in your life. She allows you to find your way back to yourself with skillful guidance. Her work is intuitive and effective. I highly recommend that you find Elena and dive in deep!

Charry Morris (Dallas, Texas)


On a time when we all need Women’s empowerment and their loving direction, Elena’s spiritual journey and her human experience offers  fresh and creative wisdom in the quest for the Self’s integral wellbeing. As I have witness her evolution, I have been nurtured by her growth and her delightful spirit. The world needs to dance, laugh, forgive, enjoy, create and realize much more. Elena can help big time with such living goal. 

Andrei Ram (Colombia)


It is so easy to forget why we are on this earth living this life. So easy to get distracted with the noise around us and to focus on the outside. Elena has always being a gentle reminder to always go inside, to accept and embrace who I really am and to honour the divinity within me.

Adriana Leyva (London, UK)

Menu