H Μέθοδος μου

H γιόγκα για μένα είναι ένας υπέροχος τρόπος να ζούμε πιο ευτυχισμένοι, πιο ήρεμοι, πιο εναρμονισμένοι με τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας.
Είναι ο δρόμος προς την Αυτογνωσία, το Γνώθι Σαυτόν.

Μέσα από τη γιόγκα εμπνέομαι, μαθαίνω, μοιράζομαι και συνεχίζω να εξελίσσομαι. Η γιόγκα με βοήθησε να ακούω, να δυναμώνω και να αγαπώ το σώμα μου, να εμπιστεύομαι τη ζωή και να νιώθω απέραντα ευγνώμων για όλα αυτά που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη ζωή μου. 

Πιστεύω βαθιά στην επιστήμη της γιόγκα σαν ένα ολιστικό μονοπάτι προς την εσωτερική ευτυχία και εναρμόνιση με τη ροή της ίδιας της ζωής και αυτό προσφέρω στις ατομικές και ομαδικές τάξεις μου, κάθως και στα σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και retreats που οργανώνω. Τη γιόγκα δεν τη διδάσκω. 

Τη γιόγκα, πολύ συνειδητά, επιλέγω να τη ζω, να τη βιώνω. Αυτό ακριβώς μοιράζομαι με τους μαθητές μου εδώ και 15 χρόνια. Έχω εκπαιδεύσει εκατοντάδες άτομα από όλον τον κόσμο στη Γιόγκα και στον ολιστικό τρόπο ζωής και έχω συνεργαστεί με πρωτοποριακές εταιρείες καθοδηγόντας προγράμματα Γιόγκα και ευεξίας στα στελέχη και στους ηγέτες τους.

Για πάνω από μία δεκαετία, διοργανώνω Retreats Γιόγκα και ευεξίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Οργανώνω και διδάσκω εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών της Yoga Alliance USA®, εργαστήρια εξειδίκευσης για δασκάλους και μαθητές, καθώς και μία πληθώρα σεμιναρίων και τάξεων γιόγκα με στόχο την ισορροπία, την ευεξία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής. 

Η Anahata Yoga Academy, η ακαδημία εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα που ίδρυσα το 2012, ενσωματώνει τη γιόγκα ως τρόπο ζωής, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές πρακτικές της γιόγκα με όλες τις σύγχρονες μεθόδους αυτογνωσίας. και συνθέτει προγράμματα, τάξεις και σεμινάρια που στοχεύουν στην προσωπική ανάπτυξη, στην ευζωία και ευεξία.

Η γιόγκα είναι ο τρόπος να μάθουμε
να είμαστε ερωτευμένοι με την ίδια μας τη ζωή,
να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή
και κάθε λεπτό της.

Τρόποι που μπορούμε
να συνεργαστούμε:

Ατομικά μαθήματα
γιόγκα
(online & in person)

Εκπαιδευτικά
προγράμματα
Δασκάλων γιόγκα

Εξειδικευμένα
Προγράμματα για
Δασκάλους Γιόγκα

Yoga Retreats

Μαθήματα γιόγκα
και mindfulness
για επιχειρήσεις

Κλείσε μία online συνεδρία γνωριμίας, 20' χωρίς καμία δέσμευση, εντελώς δωρεάν!

Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             Follow on instagram @elenamouratidou             

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία