Έλενα Μουρατίδου

Master NLP Coach | mBit Coach
Life & Business Strategist | Corporate Lead Trainer
Founder & Master Trainer – Anahata Yoga Studio

 

Είμαι η Έλενα Μουρατίδου, Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Eκπαιδεύτρια Γιόγκα και Διαλογισμού.

Το όραμα και ο σκοπός μου είναι να υποστηρίζω με κάθε τρόπο τους ανθρώπους να αναπτύξουν στο μέγιστο τις απεριόριστες δυνατότητες τους, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της ζωής τους, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους, να πετύχουν τους στόχους τους ζώντας μία ακόμα πιο ενσυνείδητη και ισορροπημένη ζωή.


Ξεκίνησα τις σπουδές μου πάνω στη Δίοικηση Επιχειρήσεων και συνέχισα την αναζήτηση μου στην προσωπική ανάπτυξη, στη θεραπεία και φιλοσοφία της τέχνης μέσα από τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (BA, MA), στη Γαλλία. Ταξιδεύοντας στην Ινδία, στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία, εκπαιδεύτηκα στην Επιστήμη της Γιόγκα και του Διαλογισμού και ζώντας στη Νέα Υόρκη, συνέχισα την εκπαίδευση μου δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους και οργανισμούς γιόγκα παγκοσμίως. (Yoga Alliance USA ERYT500Bihar School of Yoga, Dharma Yoga Center, Inner Paradise)

Η μεγάλη μου αγάπη για κάθε μορφή φυσικής θεραπείας και κίνησης, με οδήγησε σε πολύ βαθιές και ουσιαστικές εκπαιδεύσεις, πάνω στο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο των Λαών του Αμαζονίου, στη Θεραπεία του Τραύματος (Peter Levine), στη Θεραπεία μέσω Τέχνης (Transformation Academy USA), στη Θεραπεία του Σώματος (Certified Body Therapist – Karen Wells USA) και στη Χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης.

Το ταξίδι μου και η εκπαίδευση μου συνεχίστηκε μέσα από την εκπαίδευση μου στη μελέτη του Εγκεφάλου και Υποσυνειδήτου μέσω του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Master NLP Coach, Time-Line Therapy©, Hypnosis©, Association of NLP | 
Τhe American Board of NLP & Hypnotherapy), του mBraining©, του Mindfulness και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (ΕQ).

Συνέχισα επενδύοντας σε παγκοσμίου φήμης ψυχολογικες προσεγγίσεις που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και επικοινωνία, παρακολουθώντας προγράμματα του Antony RobbinsLife Coaching (Transformation Academy USA), Leadership (Marshall Goldsmith), Στοχοθεσίας (Goals Magic).

Η συνδυαστική, πολυδιάστατη προσέγγιση μου, σε συνδυασμό με όλα αυτά που βοηθούν εμένα να ζω τη ζωή που επιλέγω, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να φέρουν στη ζωή τους τα αποτελέσματα που επιθυμούν, να πετύχουν τους στόχους τους και να ζουν με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, γεμάτο ευεξία και ευημερία.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρω ατομικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, ευεξίας και ευημερίας, εξειδικευμένα ομαδικά και εταιρικά προγράμματα Νοοτροπίας Ανάπτυξης, Στοχοθεσίας και Επικοινωνίας καθώς και σεμινάρια NLP. Παράλληλα, διδάσκω τάξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα Γιόγκα 200 και 500 ωρών της YogaAlliance USA®, με στόχο την αυτογνωσία και την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Με βάση τη Θεσσαλονίκη, προσφέρω τις υπηρεσίες μου, διακδικτυακά και δια ζώσης εντός και εκτός Ελλάδας.

Μέσα από την επιθυμία μου για προσφορά, αρθρογραφώ σε γνωστά ελληνικά έντυπα και στο blog μου, μοιράζομαι πρακτικές και βίντεο μέσα από το κανάλι μου στο YouTube και οργανώνω Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου είναι να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου, να βρίσκομαι κοντά στη Φύση και να ταξιδεύω, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Με ευγνωμοσύνη για όλες τις πτυχές της ύπαρξης μας, μοιράζομαι τρόπους για να ζούμε μία συναρπαστική ζωή, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε.

Αληθινά και από καρδιάς.

Έλενα Μουρατίδου

Menu