Πώς να γεμίζεις ενέργεια κάθε μέρα

Υπάρχουν μέρες που νιώθεις κουρασμένος και πως ο χρόνος δεν σου φτάνει; Πως τρέχεις να προλάβεις, συνειδητοποιώντας πως ο χρόνος τρέχει ακόμα πιο γρήγορα από εσένα;
Φυσικό επακόλουθο, στο τέλος της ημέρας να νιώθεις εξάντληση.

Υπάρχει λύση!

Το σύστημα σου, ακριβώς όπως και οι ηλεκτρονικές συσκευές, χρειάζεται φόρτιση. Αυτό που ονομάζουμε “ενεργειακά καύσιμα”! Ο οργάνισμος ξεφορτίζεται, χρειάζεται και αυτός την απαραίτητη προσοχή και επαναφόρτιση από εσένα. Και όταν μάθεις να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου, μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι όλη σου τη ζωή ακόμα καλύτερα.

  • Τα αυξημένα επίπεδα άγχους και στρες δε βοηθούν. Σε εξαντλούν και σε κουράζουν. ΠΟΛΥ. Μέσω της γιόγκα, του διαλογισμού και του Mindfulness, μαθαίνεις και διαχειρίζεσαι το άγχος σου και το μετατρέπεις σε κάτι δημιουργικό πριν προλάβει να σου ρουφήξει την ενέργεια σου.

Δες το ατομικό πρόγραμμα διαχείρισης άγχους και στρες που προσφέρω, με θεαματικά αποτελέσματα!

  • Βάλε ενεργά και αποφασιστικά στη ζωή σου την άσκηση και τη γυμναστική. Ιδανικά 4 φορές την εβδομάδα, καλό είναι να γυμνάζεσαι! Το Holistic Fitness είναι το πιο πρωτοποριακό πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης και του σώματος και του νου. Δοκίμασε το και θα μαγευτείς, είμαι σίγουρη!
  • Θέσε τις προτεραιότητες σου. Ξεχώρισε τα επείγοντα από τα σημαντικά και όρισε ξεκάθαρους στόχους και προτεραιότητες. Όσο καλύτερα μάθεις να διαχειρίζεσαι τα 1440 λεπτά της ημέρας σου, τόσο καλύτερα θα μάθεις να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου μέσα στο χρόνο που διαθέτεις.
  • Φρόντισε να εισάγεις στη διατροφή σου τροφές που σου χαρίζουν ενέργεια. Οι ξηροί καρποί, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα δημητριακά, τα φρούτα είναι μερικές από αυτές τις τροφές. Και βέβαια, ειδικά όταν ασκείσαι, είναι πολύ σημαντική μια καλή πηγή πρωτεΐνη. Εδώ προτείνω μία εξαιρετική, φυτική πρωτεΐνη, δοκιμασμένη και τεσταρισμένη!Δες την Amino Animo, διάλεξε γεύση και απόλαυσε την!
  • Ρύθμισε τον ύπνο σου. Φρόντισε να κοιμάσαι ακριβώς τις ώρες που χρειάζεσαι έτσι ώστε ο οργανισμός σου να ξεκουράζεται.
  • Θυμίσου να πίνεις πολύ νερό. Όταν νιώθεις κουρασμένος, τσέκαρε πόσο νερό έχεις πιει.

Συμβαίνει σε όλους μας να περνάμε περιόδους που να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, να νιώθουμε ιδιαίτερα κουρασμένοι και άδειοι από ενέργεια. Αν όμως, αποκτήσουμε κάποιες σταθερές συνήθειες στην καθημερινότητα μας και εισάγουμε στον οργανισμό μας τα απαραίτητα ενεργειακά καύσιμα, τότε ακόμα και τις ιδιαίτερα απαιτητικές μέρες, ο οργανισμός μας θα διαχειρίζεται την ενέργεια του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

❗️Θυμήσου: είμαι εδώ, για να δούμε μαζί πως να μάθεις να διαχειρίζεσαι την ενέργεια σου, μέσα σε μία ζωή που ο δημιουργός της θα είσαι εσύ!

Coach προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία