Συνεδρίες NLP Coaching για ζευγάρια

Οι συνεδρίες Coaching για ζευγάρια δημιουργούν ένα θετικό και αισιόδοξο περιβάλλον όπου ορίζουμε μαζί το σχέδιο δράσης έτσι ώστε η σχέση του ζευγαριού να είναι μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ευτυχίας, οικειότητας και αγάπης.

Δομούμε μαζί το καλύτερο δυνατό πλάνο έτσι ώστε να μπορέσει το ζευγάρι να επικεντρωθεί σε αυτά που θέλει να πετύχει, χωρίς να προβάλλει διαρκώς αυτά που δε θέλει και αυτά που δε λειτουργούν. Είναι μία υπέροχη ευκαιρία, το ζευγάρι, και ο καθένας ατομικά, να ενδυναμώσει τα δυνατά του σημεία, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η σχέση με τον πιο λειτουργικό τρόπο!

Μέσω τεχνικών και πρακτικών ασκήσεων, αναλαμβάνουμε δράση και κάνουμε μικρές και μεγάλες αλλαγές. Εστιάζουμε στο επιθυμητό, για το ζευγάρι και ατομικά, μέλλον. Στο μαζί, και στις ξεχωριστές οντότητες του ζευγαριού. Και χτίζουμε μία «καινούργια» σχέση βαθιάς και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Μία σχέση που στηρίζεται στην επιλογή του να υπάρχουμε μέσα σε αυτήν.

 


 

Η προσωπική μου δέσμευση:

Ο στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε νέα μοτίβα που υποστηρίζουν τη σχέση που πραγματικά θέλετε. Ως η προσωπική σας Coach, δεσμεύομαι να σας βοηθήσω να θέσετε νέα, ακόμα πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας, να δείτε τα σημεία που χρειάζεται να εστιάσει η προσοχή σας και να μεταμορφώσετε σε νέες ευκαιρίες τα κομμάτια της σχέσης που δε λειτουργούσαν καλά ώς τώρα.

Δεσμεύομαι να σας δώσω τα κατάλληλα εργαλεία για να μάθετε να ακούτε ο ένας τον άλλον, να ορίζετε υγιή όρια και να αλλάξετε συμπεριφορές και μοτίβα που υπονομεύουν τη σχέση σας.

Χρησιμοποιώντας νέες προσεγγίσεις και νοοτροπίες, θα επανεξετάσουμε θέματα που δημιουργούν άγχος, θα αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση και θα καλλιεργήσουμε έναν ασφαλή χώρο και για τους δύο συντρόφους.

 


 

Γιατί μαζί μου:

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία συμβουλευτικής στήριξης και coaching σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, είμαι το κατάλληλο άτομο για να υποστηρίξω το ζευγάρι να αποκτήσει μία εξαιρετική σχέση, αν είναι αυτό που και εκείνο επιθυμεί! Πιστεύω στις σχέσεις που μας βοηθάνε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι, εκμαιεύοντας μέσα από εμάς την πιο φωτεινή πλευρά του εαυτού μας. Πιστεύω στις σχέσεις και στους γάμους που το ζευγάρι εξελίσσεται μαζί και ανθίζει και ο καθένας ατομικά.

Η ευτυχία, ο έρωτας και η χαρά είναι τόσο σημαντικά στοιχεία σε μία σχέση! Και αν είναι για εσάς σημαντικά, για εμένα είναι η δέσμευση μου απέναντι σε εσάς.

 


 

Πώς λειτουργεί:

Το βασικό πακέτο συνεδριών Coaching για ζευγάρια περιλαμβάνει:

4 συνεδρίες Relationship Coaching

Βήματα δράσης και ενσωμάτωσης πριν και μετά από κάθε συνεδρία (φύλλα εργασιών, πρακτικές κλπ).

Oι συνεδρίες έχουν διάρκεια 60′. Όλες οι συνεδρίες γίνονται ONLINE σε ώρα και μέρα που έχει συμφωνήσει ο Coach με το ζευγάρι.

Κόστος: 280 Ευρώ

Menu