3 μυστικά για να πετύχεις τους στόχους σου

Το πώς θέτουμε στόχους και πώς τους πετυχαίνουμε, είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα. Ακολουθώντας τα τρία βήματα που θα βρεις παρακάτω, θα κάνεις μία ουσιαστική αρχή, θέτοντας γερές βάσεις για να κινηθείς προς τους στόχους σου με απόλυτη επιτυχία.

  1. Κάνε τις σωστές ερωτήσεις. Αυτές θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στο στόχο σου. Τί θέλεις ακριβώς να πετύχεις; Όχι τι πρέπει να θέλεις, τί θέλεις πραγματικά. Πόσο κοντά είσαι στο στόχο σου; Πώς θα μικρύνεις την απόσταση; Ποια είναι τα εμπόδια – για να ξέρεις και τί έχεις να δουλέψεις. Τί θα αιστανθείς όταν πετύχεις το στόχο σου; Για ποιο λόγο σου είναι σημαντικός αυτός ο στόχος; Πώς θα νιώσεις αν δεν τον πετύχεις;
  2. Φρόντισε οι στόχοι σου να σε ενθουσιάζουν. Να είσαι ερωτευμένος με τους στόχους σου. Να είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ξυπνάς το πρωί γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια. Με αυτόν τον τρόπο, βαδίζεις προς το στόχο, πιο εύκολα, και ξεπερνάς τις “κακοτοπιές” που αναπόφευκτα θα υπάρξουν.
  3. Οραματίσου τον εαυτό σου να λύνει ένα ένα όλα τα εμπόδια και μετά να πετυχαίνει το στόχο. Φτιάξε ένα πλάνο δράσης με το “τί θα κάνεις, εάν συμβεί…” ξεκάθαρο και πλήρες. Στη συνέχεια, οραματίσου τον εαυτό σου, να έχει πετύχει το στόχο του και να απολαμβάνεις τα αποτελέσματα!

Δεσμεύσου σε μικρά, σταθερά βήματα και φυσικά, ζήτα όση βοήθεια χρειάζεσαι.

Μέσα από τις συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης, δομούμε μαζί το κατάλληλο πλάνο δράσης, έτσι ώστε να φτάσεις στους στόχους σου, ακολουθώντας τον πιο εύκολο και πιο συναρπαστικό δρόμο!

Πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Κλείσε μια ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρία